Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO | Maxim, meci PERFECT în Gaziantep - Galatasaray! Românul a marcat un gol şi a oferit două pase decisive

Stranieri Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20644634/1/alex-maxim.jpg


Alexandru Maxim (31 de ani) a făcut un meci fabulos, duminică, în Gaziantep - Galatasaray 3-1. Românul a marcat un gol şi a pasat decisiv la celelalte două reuşite ale formaţiei sale, fiind omul determinant pentru succesul clar al formaţiei sale. La oaspeţi, Moruţan a jucat timp de 69 de minute, iar Cicâldău a rămas rezervă neutilizată.
 
După ce veteranul Bafetimbi Gomis a punctat pentru 1-0 în minutul 34, Maxim a ieşit prima dată în evidenţă în minutul 45+4, când a bătut excelent o lovitură liberă, iar Djilobodji a apărut la finalizare pentru 1-1.
În minutul 71, mijlocaşul român a transformat sigur un penalty şi şi-a adus echipa în avantaj, reuşind al 11-lea gol al acestui sezon.
La zece minute distanţă, Maxim a creat o fază superbă în flancul stâng, şi-a ameţit doi adversari şi a centrat pentru Figueiredo, care a închis meciul: 3-1 pentru Gaziantep!
Cu victoria de azi, Gaziantep urcă la 40 de puncte, suficient pentru poziţia a 12-a. Şi lasă Galata pe 15, cu 38 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele