Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

VIDEO ǀ Meci de cinci stele pe Old Trafford, între Man. United şi Leeds! ”Diavolii”, revenire spectaculoasă

Premier League Publicat pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21010331/2/man-united-leeds-1.jpg

Manchester United a încheiat la egalitate miercuri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Leeds United, într-o restanţă din etapa a 8-a din Premier League. Manchester United a revenit de la 0-2 în disputa care a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Partida de pe Old Trafford a început prost pentru gazde, care au primit gol în chiar primul minut de joc. Autor Wilfried Gnonto, din pasa lui Bamford. Arbitrul a consultat sistemul VAR, apoi a acordat golul. Însă, Leeds a efectuat prima schimbare încă din minutul 8, din cauza unei accidentări a lui Luis Sinisterra, iar următoarea a venit în minutul 23, după o accidentare a lui Pascal Struijk.

Cu toate acestea, tot oaspeţii au schimbat tabela, în minutul 48, când Raphael Varane a înscris în propria poartă, pentru 0-2. Din acel moment a început cursa pentru egalare, care a adus primul gol în minutul 62. Cap Marcus Rashford, din careu, din centrarea lui Diogo Dalot.

În minutul 70 a venit şi golul egalizator, reuşit de un jucător care intrase în minutul 59, Jadon Sancho. Manchester United a continuat să atace, căutând o victorie, dar scorul a rămas egal şi echipa lui ten Hag este pe locul 3, cu 43 de puncte, la două puncte de ocupanta locului secund, Manchester City.


VIDEO cu golurile marcate în Man. United - Leeds 

Manchester United – Leeds 2-2 (Rashford 62; Sancho 70 / Gnonto 1; Varane- aug 48)

Echipele de start:

  • Man. United: de Gea – Dalot, Varane, Martinez, Shaw – Fred, Sabitzer – Garnacho, Fernandes, Rashford – Weghorst
  • Leeds: Meslier – Ayling, Koch, Wober, Struijk – Adams, Mc Kennie – Sinisterra, Harrison, Gnonto – Bamford

Min. 70: GOOOL Man. United! Sancho egalează cu noroc, cu un şut din careu.

Min. 62: GOOOL Man. United! Rashford marchează cu o lovitură de cap din careu, din centrarea lui Dalot.

Min. 48: GOOOL Leeds! Man. United începe prost şi repriza a doua şi încasează gol, Varane îşi marchează în propria poartă.

Min. 1: GOOOL Leeds! Deschidere rapidă de scor, Gnonto marchează cu un şut de la 17 metri, pe jos.


Manchester United a trecut runda trecută, în ultimul meci jucat în campionat, de Crystal Palace, scor 2-1, pe teren propriu. De altfel, are patru victorii la rând, venite în urma eşecului cu Arsenal din Premier League, scor 2-3.

De partea cealaltă, Leeds a cedat în campionat cu Nottingham, scor 0-1, după trei rezultate pozitive în meciurile oficiale, ulterior eşecului cu Aston Villa din Premier League, scor 1-2.

Ultima partidă directă dintre Leeds şi Manchester United s-a jucat în urmă cu exact un an, pe terenul lui Leeds, iar ”diavolii” s-au impus cu scorul de 4-2.

În clasament, Manchester United e pe locul 3, cu 42 de puncre, la trei puncte de locul 2, Manchester City, iar Leeds e pe locul 17, primul peste linia roşie, cu 18 puncte. Însă, e la egalitate cu locul 18, Everton.

Marcel Sabitzer, împrumutat de Bayern Munchen la Manchester United

Bayern Munchen şi Manchester United au anunţat că fotbalistul Marcel Sabitzer a fost împrumutat de bavarezi la gruparea engleză.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023.

Uneori în viaţă trebuie să iei rapid decizii importante. Din momentul în care am auzit de această oportunitate am ştiut că este ceea ce trebuie să fac. Sunt un jucător competitiv, vreau să câştig şi să ajut clubul să îşi atingă obiectivele în acest sezon. Simt că sunt la cel mai bun nivel al meu şi că pot aduce multă experienţă şi energie echipei. Sunt nerăbdător să încep cu noii mei colegi şi cu noul meu antrenor şi să le arăt calităţile mele fanilor Manchester United”, a declarat Sabitzer.

Marcel Sabitzer a înscris două goluri şi a reuşit două assisturi pentru FC Bayern, pentru care a jucat în 54 de meciuri. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost achiziţionat de Bayern în august 2021, de la Leipzig.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele