Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic mai speră la titlu
Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov a câştigat al treilea meci al finalei Diviziei A la volei
”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi ”O să lupt până la sfârşit, până la ultima picătură de sânge, jur în faţa suporterilor”. Tony nu redresează situaţia la Iaşi
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au doi jucători eliminaţi încă din prima repriză VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au doi jucători eliminaţi încă din prima repriză
Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut Alibec, Drăguş şi Sorescu au înscris în Qatar, respectiv în Turcia, dar echipele lor au pierdut
Andrei Raţiu, integralist în eşecul clar al celor de la Rayo Vallecano cu Villarreal Andrei Raţiu, integralist în eşecul clar al celor de la Rayo Vallecano cu Villarreal

VIDEO | Meci infernal pentru ”tigroaice” în Liga Campionilor. CSM Bucureşti - Rostov Don 22-27

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

CSM Bucureşti a cedat pe teren propriu, în faţa celor de la Rostov Don, cu scorul de 22-27. Este al doilea eşec pentru ”tigroaice” în acest sezon de Liga Campionilor, după cel cu Kristiansand.

Campioana din Rusia şi-a respectat blazonul de favorită şi a condus partida încă din start. Fetele lui Adi Vasile au avut un final de primă repriză modest, care le-a permis adversarelor să intre cu scorul de 16-10 la pauză. O altă problemă a fost eliminarea Gabrielei Perianu, care a fost trimistă la vestiare, pentru trei eliminări de două minute.

Cristina Neagu a ieşit la rampă în a doua jumătate a actului secund, execuţiile ei magistrale au redus din diferenţă, insuficient însă pentru a aduce puncte în clasament, acolo unde Rostov are doar o remiză.

În grupa A, CSM Bucureşti a obţinut următoarele rezultate: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers, 25-19 cu FTC Budapesta, 33-22 cu SG BBM Bietigheim, 25-23 şi 22-22 cu Krim Ljubljana.

Meciurile din grupe se întrerup datorită participării echipelor naţionale la Campionatul European din Danemarca (3-20 decembrie) şi se vor relua în luna ianuarie.

Apoi, se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

-----------------------------------------------

UPDATE: Primele 30 de minute au fost foarte slabe pentru echipa lui Adi Vasile. Rostov Don a condus în permanenţă, iar în ultimele minute din primul act, campioanele din Rusia s-au desprins şi au intrat la cabine cu 16-10.

------------------------------------------------

CSM Bucureşti primeşte vizita fetelor de la Rostov Don, joi, de la ora 18:00. Partida se vede în direct pe Look Sport+.

Echipa lui Adi Vasile are în faţă singura echipă din grupă care nu a înregistrat niciun eşec şi are doar un egal, iar în doar 6 partide au marcat de 164 de ori, o cifră uriaşă pentru nivelul Ligii Campinilor.

Săptămâna trecută, formaţia antrenată de Per Johansson a fost la un pas să se încurce în Danemarca, pe terenul codaşei Esbjerg, victoria fiind obţinută cu 25-24, după ce la ultima fază gazdele au ratat o aruncate de la 7 metri.

Absenţe de marcă în ambele tabere

Partida este o restanţă din etapa III, care nu s-a putut disputa la data stabilită iniţial, datorită cazurilor de Covid. Pentru CSM Bucureşti prezenţa Cristinei Neagu pe teren este încă sub semnul întrebării, interul fiind în recuperare după o accidentare. Vestea bună este dată de numărul mare de absenţe al rusoaicelor. Nu vor juca: Mayssa Pessoa, Iaroslava Frolova şi Anna Sen, toate trei fiind jucătoare de bază, lipsa lor fiind un gol imens de care româncele pot profita.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele