Ultima oră
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului

VIDEO | Meci nebun în NBA! Memphis Grizzlies şi New Orleans Pelicans au oferit un final incendiar

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21441526/1/pelsmemp.png

Memphis Grizzlies s-a impus, scor 115-116, împotriva New Orleans Pelicans, la capătul unui meci care nu anunţa nimic după trei sferturi.

Pelicans părea că nu va avea probleme la începutul ultimului act. După ce au condus şi la 15 puncte în sfertul al treilea, tabela arăta 81-67 pentru elevii lui Green la începutul sfertului al patrulea.

Totuşi, Memphis a reuşit un comeback spectaculos, iar finalul a fost de-a dreptul incendiar. După un jump-ball la mijlocul terenului, cu 1,5 secunde rămase, Grizzlies a primit posesia cu doar 0,4 secunde rămase de jucat, iar scorul era 102-103 pentru Pelicans.

Schema pregătită de Jenkins ar fi trebuit să îl găsească pe Jaren Jackson Jr. (JJJ) singur sub coş, dar lituanianul Valanciunas a intervenit în ultima clipă şi l-a faultat pe jucătorul de la Memphis.

 

 

 

După ce a marcat prima liberă şi a egalat scorul, JJJ a avut şansa să câştige meciul, dar a ratat cea de a doua aruncare, astfel că s-a intrat în prelungiri.

 

 

Până la urmă, Memphis s-a impus în overtime, graţie în special lui Ja Morant. Point guard-ul a reuşit un nou meci spectaculos şi a marcat 31 de puncte. După ce Grizzlies câştigaseră doar 6 din primele 25 de partide, revenirea lui Ja Morant după suspendare a schimbat faţa echipei. Memphis are 4 victorii, în tot atâtea meciuri, de la revenirea superstarului.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele