Ultima oră
VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13 VIDEO | Galatasaray şi-a adjudecat al 23-lea titlu de campioană a Turciei. Formaţia din Istanbul a terminat sezonul trecut pe 13
Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF Partida retur a barajului, FC Argeş - Dinamo, s-a mutat! Formaţia a făcut cerere la FRF
Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură” Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură”
Liverpool şi-a numit noul director sportiv Liverpool şi-a numit noul director sportiv
Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină
B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA

VIDEO ”Meciul Vieţii” | Florin Bercean, aşa cum nu l-a descoperit nimeni. Sportul l-a ţinut departe de familie pe unul dintre cei mai mari antrenori ai României: ”De copiii mei a avut grijă mama lor”

Sporturi Publicat pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

Florin Bercean este, poate, cel mai important antrenor de judo al României. Mulţi îl cunosc doar în interiorul ”dojo”-urilor, dar în emisiunea ”Meciul Vieţii”, de pe Look Sport+, reputatul antrenor şi-a deschis sufletul şi a vorbit şi despre viaţa sa personală. A spus cum a început toată aventura în sport, dar şi cum a gestionat relaţia cu familia, cu soţia şi copiii.

Florin Bercean a lipsit de la momentele importante ale copiilor săi. Aşa cum se spune în practicarea sportului de performanţă, a fost nevoit să facă sacrificii, şi are o părere de rău când se gândeşte că a pierdut mult din ”copilăria de acasă”. A avut grijă de copiii altora, după cum chiar el a declarat în ”Meciul Vieţii”.

În ultimii 24 de ani am fost aproape 80 la sută din timp plecat. De copiii mei s-au ocupat, să zic aşa, mama lor sau cunoştinţele mele din judo. Am cunoscut mai mult copiii pe care i-am antrenat decât pe ai mei, nu ştiu dacă e rău sau dacă nu e rău. Mă bucur că ai mei copii fac judo şi că se bucură de plăcerile acestui sport, chiar dacă sunt şi momente grele.

Nu regret că nu am fost acasă mai mult, pentru că asta ar însemna că nu am fost mulţumit cu ce am făcut în sport. Nu regret nimic în viaţa mea, dar îmi pare rău că nu am stat mai mult cu copiii. M-am străduit să fiu prezent calitativ în viaţa lor.

Ei încă nu mi-au reproşat că absentez, dar probabil că atunci când vor fi pe picioarele lor îmi vor face o analiză. O să suport, asta e viaţa, trebuie să luăm în piept orice, inclusiv relaţia mea cu familia”, a declarat Florin Bercean în emisiunea ”Meciul Vieţii”, de pe Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele