Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

VIDEO ǀ Medicul echipei FC Botoşani a ajutat, prin apel video, la naşterea unei fetiţe

Superliga Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21088432/1/gurau.jpg

Medicul echipei FC Botoşani, Eduard Gurău, a reuşit, prin intermediul unui apel video, să asiste o femeie din Crasnaleuca la naştere, dat fiind faptul că serviciul de ambulanţă nu a putut ajunge la faţa locului din cauza zăpezilor abundente.

Potrivit clubului FC Botoşani, ajutorul a contat enorm, iar atât mama, cât şi copilul sunt în stare bună.

Fetiţa născută cu ajutorul medicului are aproximativ 2,8 kilograme.

"Eduard, prin intervenţia de azi-noapte, ne-ai arătat că, atât timp cât există dorinţa de a ajuta, distanţa, condiţiile meteo crunte şi celelalte impedimente sunt nesemnificative, iar pentru asta îţi mulţumim şi te felicităm!", a notat gruparea moldavă.

Mama, o femeie de 41 de ani, din Crasnaleuca, aflată la a patra naştere, a cerut ajutor prin apel 112. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, ambulanţa SAJ nu a putut să ajungă la caz. Prin intermediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Coţuşca s-a luat legătura cu două femei, care au mai asistat la naşteri. Una dintre ele a urmat toate indicaţiile date de către personalul medical din dispecerat şi a ajutat-o pe mamă să născă. Mama şi nou-născutul sunt în stare bună. Asistentul medical din comuna alăturată care s-a oferit să monitorizeze mama şi copilul, până la sosirea unui echipaj SAJ, nu a reuşit să ajungă la caz, deoarece a rămas înzăpezită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele