Ultima oră
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi
Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani
A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA
Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei Dinamo dă lovitura! ”Câinii” au adus un campion de tineret al Italiei

VIDEO | ”Mergem în cantonament până mâine la prânz”. Eugen Neagoe obţine o victorie decisă de schimbările inspirate

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21097583/2/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-2-04-2023-3.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Deşi elevii săi au obţinut o victorie mare, Eugen Neagoe a declarat că elevii săi vor rămâne în cantonament până la prânzul celei de a doua zi de Paşte.

”Mergem în cantonament până mâine la prânz, apoi merg şi eia acasă să petreacă a doua zi de Paşte cu familia. Rapid e o echipă bună, ştiam că nu va fi uşor, chiar în 10 oameni.

Golul lor a venit întâmplător, nu trebuia să facem acea greşeală. Puteam să mai marcăm.

Cîmpanu încă nu a realizat nimic. Trebuie să mai dea, ca să fiu mulţumit. Are calităţi, nu trebuie să se mulţumească cu puţin.

Mă bucur că am făcut suporterii fericiţi, că am luat cele 3 puncte, dar de mâine să ne gândim la următorul meci, de la Sf. Gheorghe.

Îmi doresc să câştigăm fiecare meci, vom trata cu responsabilitate şi cu dorinţa de a câştiga. Asta ne dorim, rămâne de văzut dacă vom reuşi.

Nu aş vrea să închei fără să le urez tuturor românilor un Paşte fericit, mai ales suporterilor noştri”
, a spus Neagoe, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri