Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ ”Meritam să câştigăm şi cu FCSB, şi cu CFR Cluj!”. Reacţia lui Eugen Neagoe după a doua remiză consecutivă a Universităţii Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21084304/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-2-04-2023-3.jpg

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a avut bătăi de cap în prima repriză a meciului cu CFR Cluj, când a fost nevoit să schimbe doi jucători.

Tehnicianul oltenilor a afirmat că toţi fotbaliştii reveniţi de la loturile naţionale s-au confruntat cu probleme fizice. Neagoe nu a fost mulţumit de rezultatul final al meciului, considerând că elevii săi meritau victoria şi cu CFR Cluj şi etapa trecută cu FCSB.

Eugen Neagoe îşi laudă jucătorii

”Foarte bine era dacă am fi câştigat. Am controlat în totalitate jocul. Acolo a stat CFR Cluj mai bine decât noi, la aruncările de la margine. Am avut posesie 70%, 15-0 la cornere... să domini aşa campioana României înseamnă foarte mult. 

Din păcate, îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, să îi facem şi mai fericiţi pe suporterii noştri. Au fost în număr foarte mare, nu cred că i-am dezamăgit. Le mulţumesc! Fotbalul e nedrept. 

Au intervenit şi multe probleme, nu vreau să acuz pe nimeni, dar toţi jucătorii care au fost plecaţi la naţională au avut probleme medicale. Jucătorii de la loturile naţionale, nu mă refer doar la noi, ci şi în străinătate, au avut probleme. Şi pe Işfan, şi pe Screciu, şi pe Baiaram, i-am schimbat cu probleme.

Trebuia să câştigăm ambele jocuri, cel de azi şi cel cu FCSB, de la Bucureşti. Luaţi statistica de azi. Ei au fost mai buni decât noi doar la aruncările de la margine. Nu vreau să fi arogant, dar meritam să câştigăm.

Întotdeauna sunt supărat când primim gol. Ieri am lucrat la antrenamente fazele fixe defensive. Ştiam că aruncările de la margine sunt ca un corner pentru ei. Nu a fost atenţi şi am primit acel gol. A fost şi o execuţie foarte bună, nu ştiu de câte ori mai poate reuşi Cvek asta. 

Băieţii au dat dovadă de caracter şi i-am sufocat pe final de meci!”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul transmis de Prima Sport 1 cu CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin Cvek, în minutul 69, care a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Cristian Manea. Egalarea a venit după numai trei minute, când pasa lui Ndong l-a găsit pe Koljic şi acesta a finalizat cu sânge rece. Meciul s-a încheiat la egalitate, deşi Raul Silva a trimis în bară în minutul 90+1, iar gazdele au dominat total ultimele douăzeci de minute.

Universitatea Craiova a adunat 29 de puncte şi este pe locul 4, iar CFR Cluj e pe locul 2, cu 34 de puncte. Lideră este Farul Constanţa, cu 36 de puncte.

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu (Căpăţână 46'), Gajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu (Al. Creţu 68') - Işfan (Cîmpanu 24'), Baiaram (Roguljic 38'), A. Ivan – Markovic (Koljic 68'). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Deac (Hoban 80'), Cvek (Ţîru 87'), Muhar, E. Krasniqi (Yeboah 87') – Maglica (Janga 61'), Bîrligea (Petrila 61'). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • Cartonaşe galbene: Mateiu 3' / Muhar 18', Cvek 54', Dan Petrescu 62'
  • Arbitri: Istvan Kovacs - Florin Neacşu, Ferencz Tunyogi - Iulian Călin
  • Arbitri VAR: Marcel Bîrsan - Radu Ghinguleac

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri