Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Mesajul clar al lui Dario Bonetti pentru Steliano Filip, care vrea să plece de la Dinamo. "Spune lucruri pe care n-ar trebui să le spună"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20329340/1/steliano.jpg

Steliano Filip este nemulţumit de situaţia financiară de la Dinamo şi de faptul că oamenii din conducerea clubului nu şi-au respectat promisiunile. Fundaşul stânga vrea să plece dacă nu-şi va primi restanţele salariale. Antrenorul de la Dinamo, Dario Bonetti, i-a transmis public lui Filip să rămână concentrat la antrenamente şi meciuri.

Steliano Filip (27 de ani) a revenit la Dinamo în ianuarie 2021. În acest debut de sezon, fundaşul a fost titular în ambele partide ale ‘roş-albilor’, reuşind o pasă decisivă în victoria cu FC Voluntari (3-2).

“Nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi deocamdată nimic. Se pare că nu prea sunt cu mine cei de sus”, a spus Steliano Filip, după meciul cu FC U Craiova.

"Filip este un tip foarte inteligent şi uneori foarte emotiv. E sensibil în anumite momente şi uneori spune nişte lucruri pe care n-ar trebui să le spună. Ştim cu toţii situaţia în care se află clubul, dar concentrarea jucătorilor trebuie să fie doar pentru joc şi pentru viitorul lor. Clubul trebuie să reprezinte o forţă aparte, noi avem altă responsabilitate, să răspundem pe teren. Dinamo este un brand important pentru Europa, nu doar pentru România, poate fi atractiv pentru oricine. E un mare club care va continua istoria. Sunt sigur că ne vom întoarce la nivel înalt", a spus Dario Bonetti, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele