Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

VIDEO ǀ Mesajul mobilizator al lui Alexandru Pelici după eşecul cu Botoşani: ”Mergem mai departe!”

CS Mioveni Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20692899/1/pel.jpg

Alexandru Pelici, antrenorul formaţiei CS Mioveni, a spus critic despre elevii săi că au uitat să sufere pentru puncte şi să muncească în meciul cu FC Botoşani.

Totuşi, tehnicianul şi-a apărat jucătorii, despre care a adăugat că i-a simţit crispaţi de posibilitatea de a evita matematic barajul pentru menţinerea în Liga 1.

A fost suficientă o greşeală. Am vorbit despre lucrurile astea. A fost ocazia lor mare. Meciul era echilibrat. Păcat că nu am fost atenţi la faza fixă. Jocul a fost pe contre. Au fost situaţii, am avut şi noi situaţii destul de mari. Mergem mai departe. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1.

I-am simţit un pic crispaţi. Ne doream să încheiem cu o victorie. Am uitat să muncim, să suferim pentru puncte.

Toate meciurile au fost grele. Nu e doar acesta. Se joacă până la sfârşit. Ne dorim să depindem doar de noi. Sperăm în aceste două etape.

Am făcut lucruri bune. Nimeni nu credea că putema evita ultimele două locuri. Nu vreau să ne înecăm la mal”, a declarat Alexandru Pelici, după eşecul cu FC Botoşani.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a şaptea din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. Au marcat Dican 70' şi Patache 85'.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele