Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | Mesajul primit de Olaru de la Coman, după ce i-a "furat" un gol: "Asta mi-a zis!"

FCSB Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

Autor al unei duble în FCSB - FC Argeş 4-0, Darius Olaru (24 de ani) a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren, iar la flash-interviul de după meci a dezvăluit ce mesaj a primit de la Florinel Coman, căruia i-a "furat" reuşita de 2-0.
Mijlocaşul central e conştient că joacă într-o echipă cu un joc ofensiv bun, care reuşeşte să-şi facă meciurile uşoare din momentul în care marchează. Destul de sigur pe el, Olaru aşteaptă derby-ul de etapa viitoare, cu Craiova, apoi meciul decisiv cu CFR Cluj:
 
"Îmi doream să câştig meciul, de asta am intrat concentraţi. Ne-am făcut din nou jocul uşor, am marcat destul de repede. I-am furat puţin mingea lui Florinel Coman, mi-a spus că pot să-l cinstesc. Aşa a fost faza, am plecat rapid la 1-2, şi-a făcut preluarea puţin cam lungă. Cred că marca şi el, dar am fost puţin mai rapid şi am reuşit să marchez eu.
 
Problema învingătoarei nu s-a pus pentru că ne-am făcut jocul şi am reuşit să marcăm. Sperăm să continuăm aşa, ştim că etapa viitoare vom avea un meci foarte greu la Craiova. Mergem acolo cu gândul la victorie, vrem să câştigăm cele trei puncte. Eu cred că jucăm un fotbal frumos, plăcut, ofensiv. Încercăm şi reuşim să nu luăm goluri, ceea ce ne face pe noi, cei din faţă, să ne facem jocul mai uşor. Cred că ăsta e atuul nostru.
 
Ştiţi cum e, jocul nu prea mai contează. Normal, încercăm să câştigăm campionatul. Vedem, CFR îşi câştigă punctele cu 1-0, 2-0, 2-1. Ei au jocul lor, noi pe al nostru şi încercăm să ne impunem pe final în acest sezon. Ei tot timpul au jucat aşa, au experienţă. Şi noi încercăm, de la sezon la sezon, să acumulăm experienţă. Dacă nu sezonul ăsta, sezonul viitor 100% va fi al nostru! 
 
Oriunde am juca, dacă se va juca cu titlul pe masă, sper să câştigăm noi. Mai avem două etape până acolo, vom vedea pe viitor. Avem un derby la Craiova. Avem şi noi goluri, văd că au şi ei destul de multe goluri", a spus Olaru, la interviul de după victoria de pe Arena Naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele