Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO ǀ Messi şi Neymar au făcut show în Clermont – PSG 0-5! Dublă şi ”foarfecă” pentru argentinian, gol şi triplă de pase decisive pentru brazilian

Ligue 1 Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20801677/2/fzggyxnvsaa0hm3.jpg
 
PSG s-a distrat în prima etapă din Ligue 1, în deplasarea cu Clermont, în direct la Prima Sport 2. Messi şi Neymar au făcut spectacol ca-n vremurile lor bune la Barcelona, în faţa totuşi a unei echipe modeste ce se va lupta, cel mai probabil, pentru supravieţuirea în primul eşalon al fotbalului francez.

De 9 minute a avut nevoie Neymar pentru a deschide scorul după o minge primită în urma unei devieri fine a lui Lionel Messi.

În minutul 26, Neymar a intrat în rolul servantului şi l-a găsit excelent pe Hakimi, care a tras cu sete la colţul scurt şi a dublat avantajul parizienilor.

Acelaşi star brazilian i-a oferit, în minutul 38, un assist conaţionalului său, Marquinhos, din lovitură liberă. Stoperul a demonstrat încă o dată cât de redutabil poate să fie la lovitura de cap, inclusiv pe fază ofensivă, ducând scorul la 3-0 pentru echipa sa.

Neymar şi-a trecut în cont o triplă din pase de gol, în minutul 80, când i-a întors favoarea din minutul 9 prietenului său, Lionel Messi, care a punctat cu o execuţie plasată, din careu, cu stângul.

Lionel Messi avea să închidă tabela în minutul 86 din foarfecă, o execuţie destul de atipică pentru argentinian. Parades a avut meritul pasei de gol.


Liga Talentelor - Ligue 1 revine la Prima Sport cu un nou sezon, cu o mulţime de staruri consacrate precum Messi, Neymar sau Mbape, dar şi cu tineri crescuţi în marile academii ale cluburilor franceze, mulţi dintre ei fiind viitoarele vedete în anii care vor urma.

Campioana en-titre, PSG, visează şi în acest an la trofeul Champions League, dar până atunci va trebui să-şi apere coroana cucerită la finele sezonului trecut. Pleiada de vedete a Parisului debutează sâmbătă, pe terenul unei echipe incomode, Clermont. Parizienii vin după victoria categorică în Supercupa Franţei, 4-0 cu Nantes şi nu concep alt rezultat în afara victoriei. 

Parizienii au din acest sezon un nou antrenor. Previzibil, şeicii l-au demis în această vară pe Mauricio Pochettino, în locul căruia a fost numit Christophe Galtier, omul care cucerise titlul în sezonul anterior cu Lille. 

Clermont – PSG se joacă sâmbătă, de la 22.00, şi va fi transmis în direct de Prima Sport 2 şi de platforma PrimaPlay.ro. Alte meciuri din această rundă vor putea fi urmărite în direct la Prima Sport, după următorul program: 

vineri

  • 22:00 - Lyon - Ajaccio - Prima Sport 4

sâmbătă 

  • 18:00 -Strasbourg - Monaco - Prima Sport PPV4 (în reţeaua Vodafone)

duminică

  • 14:00 - Toulouse - Nice - Prima Sport PPV1 (în reţeaua Vodafone)
  • 16:00 - Lens - Brest - Prima Sport PPV1 (în reţeaua Vodafone)
  • 16:00 - Lille - Auxerre - Prima Sport PPV2 (în reţeaua Vodafone)
  • 16:00 - Angers - Nantes - Prima Sport PPV3 (în reţeaua Vodafone)
  • 18:05- Rennes - Lorient - Prima Sport 4
  • 21:45 - Marseille - Reims - Prima Sport 3
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele