Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

VIDEO ǀ Messi, surprins în Barcelona la câteva ore după ce a adus victoria PSG-ului. Anunţul presei franceze

PSG Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21024859/1/messi-aeroport-barcelona.png

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a mers, duminică, la Barcelona, pentru prima oară după ce a câştigat Cupa Mondială.

Messi, care a adus victoria echipei PSG în meciul cu Lille, scor 4-3, a fost văzut, duminică seară, pe aeroportul din Barcelona.

Potrivit presei franceze, el a profitat de două zile libere date de oficialii de la PSG pentru a merge la Barcelona, unde încă mai are o casă şi unde plănuieşte să locuiască la retragerea din activitate.

Este pentru prima oară când Messi merge la Barcelona, după ce a devenit campion mondial, în decembrie, cu Argentina.

 

 

 

PSG – Lille 4-3! Dublă pentru Mbappe, gol la ultima fază pentru Messi din lovitură liberă

Spectacolul şi drama au fost caracteristice meciului PSG – Lille, din etapa a 24-a din Ligue 1, transmis în direct de către Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Parizienii s-au impus cu 4-3, pe teren propriu, după ce au condus cu 2-0, iar Lille reuşise iniţial să întoarcă rezultatul la 2-3!

Kylian Mbappe a deschis scorul, în minutul 11, din pasa lui Neymar, la o fază în care nu a putut fi oprit din drumul către gol de fundaşii adverşi nici măcar prin fault.

Neymar, din assistul lui Vitinha, a dublat avantajul ”roş-albaştrilor” Franţei în minutul 17, când partida părea să fie una uşoară pentru gruparea de pe Parc des Princes.

Drama a început din minutul 24, când Diakite a readus-o pe Lille în joc printr-o lovitură de cap din centrarea lui Gomes.

În minutul 51, decarul celor de la PSG, Neymar a fost schimbat din cauza unei accidentări care a necesitat scoaterea brazilianului de pe teren cu targa.

Parizienii au fost afectaţi, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabelă. David a egalat la 2 pentru Lille în minutul 58 dintr-un penalty provocat de un fault al lui Verratti.

Scorul a devenit 3-2 pentru Lille în minutul 69, când Bamba, scăpat din marcaj, a transformat spectaculos a doua pasă de gol furnizată de Gomes în meci.

PSG nu a renunţat însă, iar, în minutul 87, Kylian Mbappe şi-a trecut în cont dubla din pasa lui Bernat.

Finalul meciului a fost unul de vis pentru suporterii ”roş-albaştrilor”. Lionel Messi a adus victoria pentru PSG, în minutul 90 + 4, dintr-o lovitură liberă marcă înregistrată.

În urma acestui rezultat, PSG adună 57 de puncte şi îşi consolidează locul 1. Lille rămâne la 41 de puncte şi riscă să rămână pe locul 6 la finalul etapei, poziţie ce nu asigură calificarea în vreo cupă europeană.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele