Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

VIDEO | Metz - PSG 1-2. Hakimi a fost eroul parizienilor! Golul victoriei, marcat în minutul 90+4

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20404253/1/hakimi-psg.jpg

Paris Saint-Germain a obţinut o victorie la limită în deplasarea de la Metz, scor 2-1, în etapa a şaptea din Ligue 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Fără Leo Messi, echipa pregătită de către Mauricio Pochettino a înscris golul victoriei în minutul 90+4 şi are maximum de puncte în clasament.

A fost o primă repriză echilibrată la Metz, iar scorul la pauză a fost 1-1. Achraf Hakimi a deschis scorul în minutul 5, iar Kiki Kouyate a egalat în minutul 39, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

În repriza a doua, PSG a controlat jocul, iar raportul ocaziilor de gol a fost 10-1, cu o posesie a mingii de 72% pentru oaspeţi.

În minutul 90+1, căpitanul lui Metz, Dylan Bronn a fost eliminat. În urma acestei faze, antrenorul gazdelor, Frederic Antonetti, a protestat vehement şi a primit, de asemenea, cartonaşul roşu din partea arbitrului Jeremie Pignard.

PSG a dat lovitura în minutul 90+4, prin Achraf Hakimi. Fundaşul marocan a fost găsit de Neymar liber în careu, a fentat un adversar şi a şutat cu piciorul stâng către colţul lung.

PSG are maximum de puncte după primele 7 runde din Ligue 1, iar Metz este ultima clasată, cu doar 3 puncte.

Iată celelalte rezultate înregistrate miercuri în campionatul Franţei:

Lille – Reims 2-1

Monaco – St. Etienne 3-1

Montpellier – Bordeaux 3-3

Nantes – Brest 3-1

Rennes – Clermont 6-0

Angers – Marseille 0-0

Lens – Strasbourg 0-1

Lorient – Nice 1-0

Lyon – Troyes 3-1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20404253/2/clasament-franta.jpg

Sursa foto: Twitter PSG

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele