Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO ǀ Metz - Rapid, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 2. Giuleştencele, faţă în faţă cu o mare favorită la trofeul Ligii Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21001587/1/rap-metz.jpg

Rapid are parte de cea mai grea deplasare a acestui sezon din Liga Campionilor. Formaţia din Capitală va juca sâmbătă, de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 2, contra fetelor de la Metz.

Gruparea franceză conduce grupa, cu o linie impresionantă: 10 victorii, un egal şi un eşec.

În tur, Rapid a reuşit să salveze o remiză, 32-32. Principalele marcatoare pentru formaţia din Capitală au fost Buceschi şi Ostase, câte 5 goluri, iar de la Metz s-a remarcat de Paula, cu 11 reuşite. Rapid a preluat conducerea pentru prima dată în meci în minutul 58 (32-31) şi a reuşit în aceste condiţii o remiză preţioasă în faţa medaliatei cu bronz din stagiunea trecută.

Au pierdut derby-ul României

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13), în faţa unor tribune arhipline din Sala Polivalentă, biletele pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti fiind vândute în totalitate de câteva zile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele