Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO ǀ Mihai Teja îşi felicită elevii după ce au adunat maximum de puncte în două etape, dar îi şi avertizează

FC Botoșani Publicat pe 23 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20787111/1/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-23-07-2022-1.jpg

Mihai Teja, antrenorul formaţiei FC Botoşani, şi-a felicitat elevii pentru succesul obţinut, în deplasarea de la Mioveni, contra grupării FC Voluntari.

Teja le-a atras, însă, atenţia fotbaliştilor săi că mai au multe lucruri de reglat din punct de vedere tactic, deoarece în lot se află mulţi jucători noi, de unde vine şi lipsa de omogenitate.

"Din punct de vedere tactic sunt multe lucruri pe care trebuie să le mai reglăm. Avem mulţi jucători noi, nu avem omogenitate. Pe faza de construcţie, faza ofensivă, cred că putem mai mult. Vreau să-i felicit pe băieţi că au avut dăruire, determinare, cred că asta ne-a ajutat să câştigăm acest meci.

Îmi doresc să mergem pe această linie, sunt două victorii importante. Moralul creşte, este un lucru bun, mai trebuie să mai vină doi sau trei fotbalişti şi o să fim şi mai buni. Se ştia dinainte că o să băgam aţi doi atacanţi, mă bucur pentru Tisdell, dar vreau să felicit pe toată lumea, toţi s-au sacrificat.

Pot să spun că echipele nu se regăsesc, este a doua etapă, e devreme. Nu e uşor să joci împotriva unei echipe care a terminat anul trecut pe locul 4. Au fotbalişti care au confirmat în România. Sper ca în două săptămâni să intre noile achiziţii, încă nu sunt bine din punct de vedere fizic.", a declarat Mihai Teja, la finalul meciului.

FC Voluntari – FC Botoşani, partidă din etapa a 2-a a Superligii României, s-a terminat cu victoria oaspeţilor (0-1) în direct pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.PrimaPlay.ro

După o primă repriză anostă, lipsită de ocazii şi de spectacol, cele două echipe au schimbat foaia în a doua parte a jocului. Golul lui Tisdell, în minutul 82, a venit în urma unei faze fixe gândite şi executate foarte bine de elevii lui Mihai Teja. 

În urma acestui rezultat, FC Botoşani adună 6 puncte din două meciuri posibile, ca şi lidera Farul Constanţa, care are un golaveraj de 4-1 faţă de 4-2 al moldovenilor. 

FC Voluntari rămâne la cele 3 puncte câştigate în prima etapă a campionatului pe terenul nou-promovatei Petrolul Ploieşti (scor 0-1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele