Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Mihai Teja, mulţumit de remiza înregistrată de FC Botoşani cu Farul: ”Îi felicit pe băieţi”

FC Botoșani Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

Mihai Teja a fost mulţumit cu rezultatul pe care echipa sa, FC Botoşani, l-a înregistrat luni seară, pe teren propriu, cu Farul, scor 1-1. Antrenorul a declarat că mai are de reglat pentru ca formaţia din Moldova să joace la nivelul pe care el îl doreşte, dar că punctul în care se află îl face să spere că o creştere va fi evidentă odată cu scurgerea etapelor din SuperLiga României.

Teja a taxat, însă, modul în care elevii săi s-au comportat la fazele fixe, spunând că Farul a dominat loviturile libere şi loviturile de colţ. În plus, formaţia lui Gică Hagi chiar aşa a marcat, din penalty, în urma unui henţ comis de Dragu după o lovitură de colţ.

Impresiile lui Mihai Teja, la finalul confruntării FC Botoşani – Farul 1-1:

Cred că a fost un meci echilibrat. În prima repriză au fost ocazii pentru ambele echipe. Noi am început bine jocul, am marcat, dar ei ne-au dominat la faxele fixe. A fost un meci spectaculos. Noi suntem la începutul campionatului, nu avem omogenitate, am schimbat mulţi jucători. Am încredere în echipă că vom arăta mai bine, îi felicit pe băieţi. Am avut şi noi ocazii, şi ei, dar le mulţumesc şi suporterilor pentru atmosfera făcută. A fost foarte frumos în tribune.

Trebuie să avem mai mult curaj, sunt jucători noi veniţi chiar şi după cantonament. E nevoie să se formeze automatisme, să se formeze idei de joc. Eu cred că vom forma o echipă bună în acest sezon. Important e că am luat un punct, a fost o partidă bună.

(N.r. - Despre henţul lui Dragu) Dragu nu e fundaş, l-am pus în marcaj acolo, nu aveam pe cine. El trebuie să blocheze atacurile advrsarilor, dar oricine poate să greşească. Noi suntem o echipă, trebuie să revenim repede. Duminică jucăm contra CFR-ului, va fi foarte greu”.

FC Botoşani – Farul, 1-1

FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni seara, cu Farul Constanţa, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a cincea din SuperLiga României, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Ambii antrenori au primit cartonaşe galbene pe parcursul confruntării, pentru proteste. Primul a fost avertizat Gică Hagi.

FC Botoşani a deschis scorul repede, în minutul 5, prin Mihai Roman II, iar Vlad Morar a înscris din penalti, în minutul 40, pentru Farul. Lovitura de pedeapsă a fost dictată ca urmare a unui henţ în careu comis de Dragu.

  • FC BOTOŞANI: Pap - Sno, Boli, Dican, Ţigănaşu (Şeroni 80’) - E. Florescu (Shahaf 54’), Perianu (Sylla 54’), Mussis – Mailat (Mateus 77’), M. Roman II (M. Roman I 76’), Dragu. ANTRENOR: Mihai Teja
  • FARUL: Aioani – Mladen (Borza 70’), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu (Doukoure 83’), Casap (Alibec 71’) – Torje (Sali 76’), Morar (Băluţă 70’), Pitu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele