Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Mihalcea, rezultat bun contra lui Hagi. ”Trebuie să adunăm puncte în continuare”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20796213/2/mihalcea.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate vineri, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu în compania formaţiei Chindia Târgovişte, în etapa a treia a Superligii.

Meciul de la Ovidiu nu a avut foarte multe faze de poartă, dar Farul a ratat cea mai mare ocazie a partidei prin Gabriel Torje, în minutul 75, atunci când Căbuz a respins în faţă mingea şutată de Romario Benzar, iar Torje a reluat peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Antrenorul Chindiei, Adrian Mihalcea a declarat că este mulţumit cu acest punct, dar surprinzător, a explicat că nu era supărat nici dacă elevii săi pierdeau.

 

”A fost un joc dificil, dar contra Farului nu poţi spune că va fi uşor, o echipă care a deţinut controlul partidei. Ne-am îngrijit de sarcini. Cu puţină atenţie am fi putut să înscriem. Dar cu o ocazie a lor s-ar fi putut închide totul.

Dacă aş fi pierdut azi, aş fi fost mulţumit. Nu avem o echipă de individualităţi, dar mi-a plăcut ce am văzut în astea trei etape. Ştiam că nu avem atuurile necesare sa ne luăm la luptă cu ei. Ştiam că trebuie să le dăm posesia şi să ne apărăm cât mai bine.

Sunt mulţumit în mare de toţi jucătorii. Trebuie să adunăm puncte în continuare. Nu ne permitem în niciun meci să ne relaxăm. Putem să scoatem astfel de rezultate prin atitudine”,
a spus Mihalcea, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri