adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona” Dan Petrescu e din nou pe cai mari. ”Nu ştiu dacă a câştigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”
Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis Europa League | Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut cu Rennes, în deplasare. Qarabag a produs surpriza, iar AS Roma a pierdut acasă, cu Betis
CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet CFR are şanse mari la primăvară: meciul cu Ballkani, din Gruia, poate fi decisiv. Cum arată Grupa G din Conference League şi programul complet
Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade” Preşedintele lui CFR, impresionat de jocul cu Slavia Praga. ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”
Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Masterclass al lui Petrescu în Cehia: campioana câştigă trei puncte de aur şi are şanse reale la primăvara europeană
Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat” Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

VIDEO ǀ Milen Georgiev, victorie fără prea mari emoţii în etapa verii din MotoRC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20761877/1/motorc.jpg

Bulgarul Milen Georgiev a câştigat fără mari emoţii cursa clasei S 1000, din cadrul etapei de MotoRC de pe traseul ”Motor Park România”. Acesta a controlat ostilităţile cap-coadă.

Vlad Neaga a încercat să ţină ritmul cu învingătorul şi a terminat pe doi, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost deschisă până în ultimul viraj. Câştig de cauză a avut George Caţan, în detrimentul experimentatului Ionuţ Mistode, care a făcut o cursă de recuperare fabuloasă, pornind de pe ultimul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele