Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala European League la handbal feminin şi va juca pentru medalia de bronz

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20706301/1/minaur.jpg

Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a ratat, sâmbătă, calificarea în finala European League, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Viborg HK, în semifinalele Turneului Final Four al competiţiei.

Finala va avea loc duminică, între Viborg - SG BBM Bietigheim. Minaur va juca pentru bronz cu Herning.

Viborg HK, neînvinsă în actuala stagiune a competiţiei, s-a impus în semifinala cu Minaur, cu scorul de 28-24 (16-13). Principalele marcatoare ale partidei au fost Haugsted 7 goluri, pentru Viborg, respectiv Laslo 7, pentru Minaur.

Viborg, gazda F4 în 2022, este de trei ori câştigătoare a Champions League, ultima dată în 2010, şi tot de trei ori a fostei cupe EHF, ultima dată în 2004.

În prima semifinală a zilei la Turneul F4, Herning Ikast (Danemarca) - SG BBM Bietigheim (Germania), scor 33-34 (12-14).

Astfel, pentru medalia de bronz vor juca, duminică, echipele Herning - Minaur Baia Mare, iar pentru câştigarea trofeului Viborg - SG BBM Bietigheim.

Minaur a jucat şi anul trecut la Turneul Final Four, pe care l-a organizat, şi s-a clasat pe locul 3, după ce a pierdut în semifinale cu viitoarea campioană Nantes (34-36) şi apoi a învins pe Herning Ikast (33-31), în finala mică.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele