Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Mirel Rădoi cere întăriri pentru a se lupta la titlu. ”În momentul de faţă, vorbim despre 2-3 jucători”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20839435/1/mire.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii.

Oltenii au deschis scorul târziu, în minutul 90+3, prin Creţu, iar graţie acelui gol s-au impus. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon.

Mirel Rădoi s-a arătat mulţumit de rezultat, el le-a spus jucătorilor săi, înainte de meci, că victoria poate veni şi în ultimele minute. Antrenorul oltenilor a anunţat şi că îşi mai doreşte transferuri la echipă.

”Oarecum, ne-am aşteptat la un astfel de scenariu. Echipa Botoşaniului cu Mihai (n.r. Teja) e foarte bine organizată defensiv. Le-am spus şi azi la şedinţă că victoria poate veni şi în minutul 95 şi că trebuie să suferim.

Din punct de vedere mental, era clar că suntem afectaţi. Acolo s-a greşit. Apoi, posesia lentă… Nu am găsit spaţii.

(n.r. despre Jovan Markovic) Eu l-am adus la echipa naţională. Am mare încredere în el. E un alt tip de atacant faţă de ceea ce avem noi în lot. E un jucător combinativ căruia îi place să şi dribleze, nu doar să finalizeze. Să nu uităm că astăzi s-a bătut singur cu trei fundaşi centrali. Nici el nu a reuşit să iasă în evidenţă. Cred că puţină potenţă aerobă îi lipseşte. Ei fac risipă de energie, fac efort, au cifre bune, doar că nu mă interesează să îmi alerge zece mii de metri, ci opt mii de metri şi să acopere spaţiul care trebuie. E risipă de efort inutilă.

Căutăm câţiva jucători, nu pot să vă spun poziţiile. Nu vrem să facem public. În momentul de faţă, vorbim despre 2-3 jucători.

(n.r. cum s-a descurcat Mitrea la primul meci) Foarte bine. Are un serviciu bun, are talie, câştigă duelurile, schimbare de direcţie foarte bună, personalitate. Le-am luat căpitanul celor de la Sepsi, am slăbit o echipă care e contracandidata noastră la play-off”, a spus Mirel Rădoi, după partida cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri