Ultima oră
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

VIDEO | Mirel Rădoi, debut cu victorie şi în SuperLigă, 1-0 cu CS Mioveni! Oltenii au avut noroc, oaspeţii au ratat penalty în minutul 90+3

Superliga Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins duminică, cu scorul de 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a cincea a SuperLigii României. Craiovenii au avut un gol anulat cu sistemul VAR, iar oaspeţii au ratat un penalti în ultimele minute de joc, acordat tot cu sistemul de arbitraj video.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan în minutul 37. În minutul 79, Rivaldinho a trimis mingea în poartă, dar golul a fost anulat după consultarea sistemului VAR, pentru un ofsaid. În al treilea minut al prelungirilor reprizei secunde, Antal a ratat un penalti trimiţând în bară.

Echipele utilizate: 

  • U. Craiova: Lazar - Martic, Raul Silva, Screciu – Vlădoiu (Nistor 46’), Căpăţînă, Mateiu (Al. Creţu 81’), Bancu – Baiaram (Roguljic 67’), Koljic (Markovic 59’), An. Ivan (Rivaldinho 67’). Antrenor: Mirel Rădoi
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait (Lixandru 46’), Pop, Burnea (C. Dumitru 82’) – Rădescu (Antal 46’), Blănaru (Toma 78’), Coşereanu (Buziuc 46’). Antrenor: Alexandru Pelici

Meciul în format live-text + video

U. Craiova – CS Mioveni 1-0 (Ivan 37)

Echipele de start:

  • U. Craiova: Lazar - Martic, Raul Silva, Screciu - Vlădoiu, Căpăţînă, Mateiu, Bancu - Baiaram, Koljic, An. Ivan;
    Rezerve: Rusu, Papp, Al. Creţu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Markovic, Roguljic;
    Antrenor: Mirel Rădoi;
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Pop, Burnea - Rădescu, Blănaru, Coşereanu;
    Rezerve: D. Croitoru, Al. Iacopu, Cierpka, Şerbănică, Antal, Buziuc, Toma, Cr. Dumitru, M.Lixandru;
    Antrenor: Alexandru Pelici;

Min. 90+8: Final de meci la Turnu Severin. U. Craiova învinge cu 1-0.

Min. 90+3: Antal ratează de la 11 metri, trage în bară.

Min. 90+2: Penalty pentru CS Mioveni! Raul Silva îl faultează în careu pe Dumitru, VAR-ul intervine, arbitrul merge să vadă faza şi dă penalty!

Min. 88: CS Mioveni forţează pe final şi U. Craiova riscă să aibă probleme în ultimele minute.

Min. 80: Rivaldinho face 2-0, dar golul e anulat pe motiv de offside după consultarea VAR.

Min. 74: Din nou o şansă foarte importantă ratată de Markovic! Nu-l învinge nici de această dată pe Popescu, dintr-o poziţie foarte bună. Trage peste poartă.

Min. 65: Markovic ratează o şansă foarte bună! Rămâne singur cu portarul Popescu, încearcă să-l lobeze, dar acesta din urmă scoate.

Min. 54: CS Mioveni schimbă strategia la pauză şi încearcă să şi atace în partea a doua. Două şuturi pentru ambele echipe, trimise de Buziuc şi Ivan, dar pe lângă. 

Min. 46: Începe repriza a doua la Turnu Severin. 

Min. 45+2: Final de primă repriză! CS Mioveni termină în atac partea, dar nu reuşeşte să marcheze chiar dacă duce mingea în careul lui Lazar. Portarul Universităţii Craiova iese greşit pe  o centrare, dar oamenii de atac ai lui Pelici nu reuşesc să înscrie.

Min. 37: GOOOL U. Craiova! Ivan, reuşită superbă pentru 1-0! Atacantul lui Mirel Rădoi înscrie cu un şut din careu, din întoarcere.

Min. 35: Martic reia cu capul după un corner, dar execuţia sa e slabă, pe centrul porţii, iar portarul oaspeţilor reţine fără probleme.

Min. 29: Blănaru semnează prima ocazie pentru Mioveni! Intră în careu, lateral stânga, trage, dar Lazar reţine fără mari probleme. Unghiul de finalizare, complicat.

Min. 26: Oltenii sparg cu greu apărarea Mioveniului, care se apără şi cu şapte jucători în propriul careu. Lipseşte pasa sau driblingul care să destabilizeze formaţia lui Pelici.

Min. 13: După un start în forţă, U. Craiova are posesia, dar CS Mioveni, aşa cum a obişnuit, să apără bine şi băieţii lui Rădoi găsesc cu greu spaţii.

Min. 2: Ce început pentru U. Craiova! Ivan dă primul semnal pentru echipa lui Pelici. Trage din afara careului, Popescu respinge în corner. 

Min. 1: Începe partida de la Severin! Startul simbolic de meci e dat de Marian Brihac, antrenorul care l-a descoperit pe Mirel Rădoi. 


Universitatea Craiova nu traversează ce mai bună perioadă. Oltenii au reuşit prima victorie în SuperLigă, abia etapa trecută, împotriva celor de la FCU Craiova, dar jocul lor nu pare unul convingător până în acest moment. Echipa antrenată de Mirel Rădoi are două egaluri, o înfrângere şi o victorie până acum şi are neapărată nevoie de victorie împotriva lui CS Mioveni pentru a-şi reveni în campionat.

De cealaltă parte CS Mioveni stă şi mai rău, după ce au pierdut cel mai important jucător, pe Bogdan Rusu, argeşenii par condamnaţi în acest sezon. Echipa antrenată de Pelici a strâns doar un punct în patru etape şi are trei înfrângeri şi un egal.

La capitolul victorii în întâlnirile direct, Universitatea Craiova are două victorii clare obţinute sezonul trecut, iar la ce au arătat până acum cei de la Mioveni pare că statistica nu se va schimba în bine pentru ei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele