Ultima oră
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului

VIDEO | Mirel Rădoi, discurs dur cu privire la jocul Craiovei. ”Nu ai cum. E clar că mental avem o problemă”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20935361/1/radoi-1.jpg

Universitatea Craiova a remizat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League.

La finele partidei, Mirel Rădoi a făcut o analiză amplă a partidei şi a declarat că urmează schimbări la nivel de lot.

 "S-a terminat cu un scenariu negru. Un meci în care am pierdut două puncte, cu greşeli imense, inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp şi nu înţelegem, vom continua să facem şi astea sunt imitele noastre. Ei sunt jucători şi nu fac analiza arbitrajului. Pentru acel cartonaş e clar că Screciu e vinovat, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Un fault după ce primise cartonaş galben la un minut. Are de învăţat cum şi noi avem de învăţat.

Ştiau jucătorii lucrurile de la pregătirea partidei. Problema e că avem momente când ne retragem deliberat, fără a discuta lucrurile astea, fără a antrena lucrurile astea. Asta e cea mai mare problemă. Nu ştiu dacă e despre mentalitate, poate astea sunt limitele. Poate şi cerinţele noastre sunt prea mari şi vom face o reevaluare. Poate că echipa noastră nu se poate apăra sus. În seara asta se pare că n-au funcţionat, dar lucrurile sunt simple.

(n.r. despre situaţia anumitor jucători) Avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Când eşti nemulţumuit, trebuie să fii capabil să joci 90 de minute. Cum a fost Ivan Martic în seara asta. Jucătorii trebuie să se antreneze să-mi demonstreze că pot juca 90 de minute. Când nu poţi să faci lucrurile astea, nu ai ce căuta la o echipă.

(n.r. despre cei excluşi) E treaba lor dacă sunt obişnuiţi în alt fel. Eu nu cred că la clubul ăsta n-a fost disciplină. Nu am avut nimic, nu am şi n-o să am ceva cu jucătorii, cu Vână, Ivan, Markovic, Căpăţână. Nu pot să am ceva cu cineva că am visat eu ceva aseară.

Nu suntem nici noi acum cu baghetă magică. Problemă cu problemă se vor rezolva. În iarnă vor fi schimbări, iar jucătorii vor fi evaluaţi. Lucrurile nu pot continua aşa. Vorbim despre un club de tradiţie şi nu ai cum să ştii că în seara asta poţi urca pe locul al treilea... Nu ai cum. E clar că mental avem o problemă. Chiar şi acum mi-e greu să cred că am pierdut două puncte în seara asta"
, a declarat Rădoi, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri