Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Mirel Rădoi, discurs fără menajamente! ”Dacă suntem proştii satului, aşa o să fim!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20881803/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

FC Argeş a învins surprinzător pe teren propriu, pe Universitatea Craiova, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52.

În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

Mirel Rădoi şi-a criticat public jucătorii pentru prestaţia cu piteştenii şi a explicat că îşi reproşează faptul că nu a reuşit să îi ţină concentraţi.

 

”O să încerc să fac o analiză, dar la starea şi frustrările pe care le simt... O primă repriză destul de bună, fără să reuşim să marcăm. Am părut mereu în întârziere. În repriza secundă nu mi-am recunoscut echipa. Probabil a fost vina mea, nu am ştiut să îi ţin concentraţi. Am intrat pe vârfuri.

De acum înainte nu ar mai trebui să încerce adverasrii să ne analizeze. Să joace minge lungă de la 80 de metri pe fundaşii noştri. O să pară că mă iau de ei, dar asta e realitatea. Ştiam că punctul lor de referinţă de Garita. Când e cu spatele la poartă, protejează pentru colegi. Când e întors, atacă poarta.

Minge lungă de la 80 de metri, luăm gol, luăm roşu... Dacă suntem proştii satului, aşa o să fim! Nu aş vrea să îndrept atenţia doar către cartonaşul lui Paul Papp. Azi am ales să blocăm zona centrală, să recuperăm mingea tot din zona centrală. Aveam 8 fotbalişti acolo. E greu să înţeleg ce aş putea să fac în continuare cu ei pentru a găsi soluţii.

Vom avea dificultăţi cu toţi adversarii care se apără. Nu avem fotbalişti care să facă diferenţa. Chiar ar trebui să scrie pe tricoul nostru UNICEF. Până acum era glumă, acum nu mai e”,
a explicat Rădoi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri