adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Singurul jucător criticat de Becali după meciul cu CS Mioveni: "Ia stai tu frumos pe bancă!" EXCLUSIV | Singurul jucător criticat de Becali după meciul cu CS Mioveni: "Ia stai tu frumos pe bancă!"
EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!" EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!"
LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor

VIDEO | Mirel Rădoi, ironizat în direct: "Îi dau nota doi. Rimează cu Rădoi!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 nov 2022
mail-share icon Email


Gafa lui Mirel Rădoi de la finalul meciului cu Sepsi, când a anunţat că Bogdan Vătăjelu a alergat 165 de metri în 14 secunde, nu a rămas neanalizată şi netaxată de către Radu Banciu şi Vlad Măcicăşan.
În cea mai nouă ediţie a emisiunii "Notele lui Banciu", Radu Banciu l-a provocat pe Mirel Rădoi să facă publică alimentaţia lui Vătăjelu şi s-a întrebat ironic dacă nu cumva fundaşul celor de la Universitatea Craiova are rude extraterestre. În final, a venit şi nota pentru Rădoi, un doi de toată frumuseţea:
 
"Pe undeva mă duce cu gândul că Rădoi nu spune doar din prostie şi ticăloşie chestia asta. Oare Vătăjelu ce consumă? Ce sucuri bea? Văd că sunt la modă astea cu cătină. În copilărie tu beai suc de cătină? L-aş întreba pe Rădoi prin interpuşi, văd că unul a sărit deja şi a întrebat dacă e record mondial. Poate Vătăjelu e pe jumătate extraterestru.
 
Eu l-as şi întrebat aşa <<Domnul Mirel, are vreo rudă extraterestru? De exemplu mama sau unchiul. E cineva extraterestru?>>. Vătăjelu fugea cam de 15 ori mai repede decât Bănel Nicoliţă Acum Rădoi ne va spune că e mai bine să dai BAC-ul atunci când poţi decât să nu-l dai deloc. De milioanele alea de euro îţi poţi lua nişte sucuri. Bine, Rădoi era lent când juca la arabi. Într-adevăr, avea şut. Ştiu că ne entuziasmam la ce făcea Mirel Rădoi în Arabia Saudită. Îi dăm domnului Mirel Rădoi o notă sub linie, nota de 2! Şi rimează doi cu Rădoi", a comentat Banciu gafa antrenorului din Bănie.
 
"Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează", a spus Rădoi, la finalul meciului Sepsi - Universitatea Craiova 0-1, pentru ca mai apoi să-şi recunoască greşeala: "Aş vrea să-mi cer scuze pentru gafa făcută. Am zis 165 de metri în 14 secunde, erau 24 de secunde. Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Ben Johnson sau Usain Bolt, că vor să-l vadă pe Vătă cum a făcut. Sunt 24 de secunde. Îmi cer scuze pentru gafă".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri