Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”
Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj

VIDEO | Mirel Rădoi şi-a câştigat respectul! Reacţia de la finalul partidei U. Craiova - FCSB

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

Mirel Rădoi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a declarat, duminică seară, că nu se poate bucura pe de-a întregul de victoria cu FCSB,, din cauza faptului că FCSB este echipa la care a jucat multă vreme.

U. Craiova a trecut de FCSB cu 2-1, într-o partidă transmisă de Prima Sport 1, iar Rădoi a afirmat că gruparea bucureştează rămâne un capitol important din viaţa sa, atât pentru perioada în care a fost jucător, ci şi pentru perioada debutului de antrenor.

Cred că diferenţa de scor putea fi mai mare în favoarea noastră în prima repriză. În a doua repriză am avut momente când nu am mai găsit zonele, am fost presaţi de FCSB, dar am câştigat. S-a dat un penalti inexistent împotriva noastră.

 Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar în seara asta, cu două decizii luate în defavoarea noastră, puteam să fiu dat afară. Nu se întâmpla asta, dar deciziile arbitrilor ne afectează şi nouă carierele.

Nu pot să mă bucur foarte tare pentru această victorie, mai mult mă bucur pentru băieţii mei că au câştigat, eu sunt într-o poziţie destul de ingrată”, a declarat Mirel Rădoi.

Universitatea Craiova s-a impus duminică, scor 2-1, în meciul cu FCSB, din etapa a 11-a a SuperLigii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt