Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO ǀ Moderatul Emil Săndoi a răbufnit la adresa brigăzii lui Andrei Chivulete: ”Îmi vine să plec de unul singur!”

Chindia Târgoviște Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Rapid, scor 2-2, că rapidiştii au marcat golul de pe final dintr-un ofsaid clar şi că îi este ruşine de greşelile făcute de arbitri.

“Nu e fair-play, nu e corect. Nici nu-mi vine să cred. Mi-e ruşine mie să mă duc, pentru că nu ştiu ce să le spun în cabină în momentul ăsta. Când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici? Nu ştiu unde a arbitrat dânsul. E meseria noastră, poate şi noi greşim câteodată. Dar e clar ca lumina zilei. Cum să nu indici ofsaid? Nu-mi explic. Cum poţi să judeci aşa pe invers o fază care este decisivă? Am mai spus, VAR-ul e sfânt.
 
Acum noi mai aveam două puncte. Cine plăteşte pentru greşelile astea flagrante? Mi-e ruşine, vin din respect pentru dumneavoastră. Îmi vine să plec de unul singur, să merg o noapte întreagă. Nu se poate aşa ceva. Vrem puţin respect pentru munca pe care o facem. Mi-e ruşine! Nu e posibil să ni se ia din munca noastră. Poate dacă nu sunt greşeli ca astea poate ierarhia ar fi alta. Astăzi am întâlnit o echipă foarte bună, dar pe care am ştiut să o blocăm. Mi-e ruşine de greşelile pe care le fac alte persoane.”, a spus Săndoi, la finalul meciului.

Formaţia Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri, deşi avea doi jucători eliminaţi. Partida a fost arbitrată de Andrei Florin Chivulete, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe.  

Au marcat: Neguţ 53’, Popa 62’ / Ilie 60’, Marzouk 90’.

De la gazde au fost eliminaţi doi jucători, Corbu în minutul 33 (direct) şi Căpuşă 45’+2 (după două cartonaşe galbene).

 

mail-share icon Email
viewscnt