Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Moment controversat în FCSB - Farul: oaspeţii au cerut penalty după faultul lui Târnovanu la Moldoveanu

Farul Constanta Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email


Minutul 51 al meciului FCSB - Farul, transmis pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro de la ora 21:00, a adus un moment foarte, foarte controversat. Oaspeţii au cerut insistent un penalty după un fault al lui Târnovanu la Moldoveanu, dar arbitrul Lucian Rusandu le-a ignorat protestele şi a lăsat jocul să continue, deşi reluările au arătat un contact evident între portarul gazdelor şi atacantul echipei lui Gică Hagi.
Pe o fază clasică de construcţie a echipei lui Hagi, Radaslavescu l-a lansat excelent pe Moldoveanu, care a plecat de la limita ofsaidului şi a rămas singur cu Târnovanu. Vârful adus de la Dinamo a ales un lob neinspirat, a trimis peste poartă, dar imediat cum a lovit mingea a fost pus la podea de goalkeeper-ul ieşit în întâmpinarea sa. Moldoveanu a căzut ca secerat în urma unui contact dur, iar Gică Hagi şi jucătorii săi au cerut un penalty care în dinamica fazei a părut evident.
 
Deşi mingea nu părăsise terenul în momentul în care Târnovanu l-a busculat pe Moldoveanu, Lucian Rusandu, aflat la 15 metri de fază, nu a arătat punctul de la 11 metri, spre stupefacţia oaspeţilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele