Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

VIDEO | Moment cu posibil deznodământ tragic la GP-ul de la Baku. Ocon a evitat o dramă pe finalul cursei. FIA vrea să se ia rapid măsuri

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21111538/1/ocon.jpg

O dramă a fost evitată la limită duminică, pe finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului, când Esteban Ocon a descoperit, în drumul spre boxe, că în calea sa erau mai mulţi membri ai echipelor din competiţie. FIA a cerut să se ia rapid măsuri, relatează RMC Sport.

Ocon era obligat să facă o oprire la boxe, astfel că a ales să o facă înainte de ultimul tur. În acelaşi timp, Sergio Perez se apropia de finish învingător. Conform tradiţiei, unii membri ai echipelor au început să părăsească zona boxelor şi să se îndrepte către podium. În momentul în care Ocon a intrat pe drumul către boxe, în calea sa au apărut câteva persoane care au reuşit să se dea la o parte.

“Anchetăm incidentul survenit pe drumul spre boxe în ultimul tur”, a anunţat FIA.

“Nu este ceva neobişnuit ca reprezentanţii să autorizeze ca persoanele să pătrundă pe calea către boxe înainte de finaalul cursei, prealabil ceremoniei de premiere. Totuşi, în acest caz, exista un pilot care trebuia să se oprească în ultimul tur şi s-a creat o situaţie foarte periculoasă pentru cei care se aflau pe drumul respectiv”, a menţionat forul mondial.

Pentru a se evita alte situaţii similare, FIA vrea o schimbare a protocolului. “Am cerut să se ia imediat măsuri pentru a se reevalua procedurile şi protocolul”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele