Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO | Moment emoţionant pentru Ronaldo! Publicul i-a scandat numele. UPDATE: Dovada că ruptura dintre portughez şi ten Hag e iremediabilă

Manchester United Publicat pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20889969/1/ronaldo-ferguson.png

UPDATE: Dovada că ruptura dintre Ronaldo şi ten Hag e iremediabilă! Portughezul a fost schimbat chiar după minutul 70, după ce a fost premiat pentru golul 700. În mod evident, fără să îşi ascundă trăirile, a fost nemulţumit de decizia antrenorului, pe care nici nu l-a băgat în seamă pe margine.

Ronaldo a ieşit de pe teren dând din cap, în semn de nemulţumire, dar publicul l-a aplaudat.


Moment superb oferit de Ronaldo şi Alex Ferguson, înaintea partidei dintre Manchester United şi Newcastle, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro! Portughezul a primit trofeul celor 700 de goluri marcate în întreaga carieră la echipele de club de la fostul său antrenor.

A fost un moment pe care l-au apreciat şi suporterii lui Manchester United, care au aplaudat şi i-au scandat numele lui Cristiano Ronaldo. Şi portarul de Gea a primit un trofeu din partea legendarului antrenor.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat etapa trecută primul gol al sezonui în Premier League şi a atins o bornă istorică: a 700-a reuşită a carierei pentru echipele de club.

Man. United s-a deplasat pe Goodison Park pentru confruntarea cu Everton din etapa a noua din Premier League, iar superstarul lusitan a început meciul ca rezervă, Erik ten Hag preferând o linie ofensivă formată din Antony, Bruno Fernandes, Rashford şi Martial. După ce Iwobi (minutul 5) a deschis scorul pentru gazde, iar Antony, din pasa lui Martial, a egalat în minutul 15, Ronaldo a fost trimis pe teren în locul atacantului francez, care a acuzat probleme fizice.

Iar Cristiano a avut nevoie de doar un sfert de oră pentru a-şi pune amprenta asupra partidei şi a marca golul care, în cele din urmă, avea să aducă toate cele trei puncte pentru United. Lansat excelent de Casemiro, care a recuperat o minge din picioarele lui Alex Iwobi, CR7 a sprintat pe un culoar liber, a finalizat cu stângul, iar execuţia a fost prea puternică pentru ca Jordan Pickford să mai poată interveni.

A fost golul cu numărul 700 marcat de Ronaldo pentru cele patru echipe de club la care a jucat, capitolul la care lusitanul e primul în istoria fotbalului, urmat de Leo Messi şi ale sale 691 de reuşite. Cristiano a punctat de cinci ori pentru Sporting Lisabona, de 101 ori pentru Juventus, de 144 de ori pentru Man. United şi de 450 de ori pentru Real Madrid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt