Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

VIDEO | Moment periculos: petrecerea jucătorilor Argentinei, la un pas să se transforme într-o dramă!

CM 2022 Publicat pe 20 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20957793/1/arg2.jpg


Un moment periculos a avut loc în mijlocul euforiei şi al agitaţiei legate de sosirea în Argentina a campionilor mondiali. În drumul de la aeroport spre Ezeiza, autocarul decapotabil care transporta echipa naţională a trecut foarte aproape de un cablu electric şi aproape că i-a răsturnat pe câţiva dintre jucători, printre care şi Lionel Messi, care era cu trofeul în mână, scrie cotidianul Ole.
 
În timp ce majoritatea jucătorilor şi stafului tehnic se aflau la ultimul etaj al autobuzului, Leandro Paredes, Rodrigo de Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi stăteau în spate, mai sus decât restul. Autocarul a trecut pe lângă un cablu, iar Otamendi a fost primul care a observat pericolul şi a strigat la colegii săi să lase capul în jos.
 
Paredes a fost cel care a reacţionat cel mai târziu şi a trecut atât de aproape de cablu, încât i-a zburat şapca de pe cap.
 
Argentina este în sărbătoare, marţi, după ce Messi şi compania au adus Cupa Mondială la Buenos Aires.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele