Ultima oră
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax

VIDEO | Moment rar în SuperLigă. Arbitrul Marian Barbu a lovit un jucător cu cotul: "Lui cine îi dă cartonaş galben?"

Rapid Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email
A
 
rbitrul Marian Barbu a fost protagonistul unui moment rar în minutul 43 al meciului Universitatea Cluj - Rapid, transmis de Prima Sport 1 de la ora 20:00.
 
Se întâmplă extrem de rar ca un jucător să fie lovit sau accidentat de un arbitru, dar SuperLiga continuă să surprindă şi la acest capitol. Performerul? Marian Barbu, centralul meciului U Cluj - Rapid, cel care l-a lovit fără să vrea pe Florin Ilie, fundaşul central al gazdelor.
 
Totul s-a întâmplat în finalul primei reprize, după o fază banală de joc în banda dreaptă a liniei de atac rapidiste. Bic l-a tras de ricou pe Alex Ioniţă, Marian Barbu a fluierat fault în favoarea oaspeţilor şi i-a arătat cartonaşul galben mijlocaşului clujean. O decizie care nu a fost pe placul lui Florin Ilie, cel care s-a apropiat de Barbu pentru a-i cere socoteală. Doar că în locul unui dialog cu arbitrul, stoperul s-a ales cu un cot în figură din partea acestuia. Involuntar, evident!
 
"Lui cine-i va acorda cartonaşul galben?", a întrebat, retoric, comentatorul Mădălin Negoiţă, când a văzut că Florin Ilie s-a ales cu buza spartă şi a fost nevoit să meargă la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale.

În minutul 57, Barbu a atras din nou fluierăturile fanilor gazdă, de data aceasta pentru că a oprit involuntar un atac al Şepcilor Roşii.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele