Ultima oră
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă ”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă

VIDEO | Moment rar în SuperLigă. Arbitrul Marian Barbu a lovit un jucător cu cotul: "Lui cine îi dă cartonaş galben?"

Rapid Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email
A
 
rbitrul Marian Barbu a fost protagonistul unui moment rar în minutul 43 al meciului Universitatea Cluj - Rapid, transmis de Prima Sport 1 de la ora 20:00.
 
Se întâmplă extrem de rar ca un jucător să fie lovit sau accidentat de un arbitru, dar SuperLiga continuă să surprindă şi la acest capitol. Performerul? Marian Barbu, centralul meciului U Cluj - Rapid, cel care l-a lovit fără să vrea pe Florin Ilie, fundaşul central al gazdelor.
 
Totul s-a întâmplat în finalul primei reprize, după o fază banală de joc în banda dreaptă a liniei de atac rapidiste. Bic l-a tras de ricou pe Alex Ioniţă, Marian Barbu a fluierat fault în favoarea oaspeţilor şi i-a arătat cartonaşul galben mijlocaşului clujean. O decizie care nu a fost pe placul lui Florin Ilie, cel care s-a apropiat de Barbu pentru a-i cere socoteală. Doar că în locul unui dialog cu arbitrul, stoperul s-a ales cu un cot în figură din partea acestuia. Involuntar, evident!
 
"Lui cine-i va acorda cartonaşul galben?", a întrebat, retoric, comentatorul Mădălin Negoiţă, când a văzut că Florin Ilie s-a ales cu buza spartă şi a fost nevoit să meargă la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale.

În minutul 57, Barbu a atras din nou fluierăturile fanilor gazdă, de data aceasta pentru că a oprit involuntar un atac al Şepcilor Roşii.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele