Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO | Momente cu scandal pentru Gică Hagi în Gruia. ”Ăsta e sportul! Întotdeauna unul este dezamăgit, celălalt e fericit!”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21212032/1/hagi.jpg

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, îşi face deja planurile pentru sezonul următor, când formaţia sa va juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Hagi spune că Farul a făcut un sezon incredibil. ”Regele” a avut un schimb mai dur de replici la finele partidei cu Dan Petrescu.

„Ăsta e sportul! Întotdeauna unul este dezamăgit, celălalt e fericit! Cred că am făcut un sezon incredibil, în care nimeni nu credea, nici noi, cei de acasă, nu credeam.

Cred că au fost multe echipe cu loturi foarte bune în acest campionat, dar s-a dovedit că jocul colectiv face diferenţa. Am fost cea mai constantă echipă, cea mai puternică, am marcat mult şi atunci când a trebuit să ne apărăm, ne-am apărat, cum am făcut aici, la Cluj.

Acum o să ieşim în Europa, o să încercăm să ne completăm, pentru că lotul trebuie mărit. Cota jucătorilor va creşte, aşa cum s-a întâmplat şi în 2017.

Trebuie să lucrăm mult şi să avem inspiraţie în alegeri”
, a declarat Gheorghe Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele