Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

VIDEO ǀ Momente incredibile în CS Mioveni - UTA! Mircea Rednic, înjurat de fanii echipei FC Argeş

CS Mioveni Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21124280/1/mircea-rednic.png

Momente neplăcute la partida dintre CS Mioveni şi UTA, care s-a văzut în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! Mircea Rednic a fost înjurat de câţiva oameni de pe stadion, dar care, atenţie, nu erau nici fanii adversarilor, nici fanii grupării din Arad.

Aparent, la meci au luat parte, în tribune, suporterii formaţiei FC Argeş, în jur de câteva zeci, care l-au apostrofat pe Mircea Rednic, probabil în urma celor întâmplate în urmă cu câteva zile, la partida FC Argeş - UTA, scor 3-3, care a dat naştere unui scandal de amploare. La acel moment, piteştenii au primit trei lovituri de la 11 metri.

La finalul partidei cu CS Mioveni, Rednic a povestit ce s-a întâmplat în tribune: ”Şi cu fularul de la FC Argeş. Poţi să zici ce vrei de mine, dar să nu mă înjuri de mamă, de familie, asta nu pot să accept. Asta se întâmplă doar la noi în România. E lipsă de respect, trebuiau să meargă la Craiova să susţină. Se întâmplă.

Nici nu mă interesează dacă cei de la Mioveni au vrut să o ajute pe FC Argeş. De aia satisfacţia victoriei este mult mai mare. La pauză, le-am zis să îşi respecte adversarul, să arate caracter”.

Interviul cu Mircea Rednic, după CS Mioveni – UTA

UTA, victorie cu 2-0 în faţa Mioveniului

UTA a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, CS Mioveni, în etapa a opta din play-out-ul Superligii. Golurile au fost marcate de Hoxhalllari, în minutul 63, şi Postolachi (90’ + 2).

Tot duminică, în play-out, se mai joacă meciul FC ”U” Craiova 1948 - FC Argeş, de la ora 18:15, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Rezumatul partidei CS Mioveni – UTA

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele