Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

VIDEO | Momentul gravat pentru a 14-a oară în sufletele fanilor Realului! Imaginile în care madrilenii primesc trofeul şi declaşează fiesta: ”Campeones, Campeones”

Real Madrid Publicat pe 29 mai 2022
mail-share icon Email

Real Madrid a primit trofeul Ligii Campionilor de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, după victoria din finală cu Liverpool, scor 1-0. Cupa a fost ridicată de brazilianul Marcelo, în uralele coechipierilor săi: ”Campeones, campeones”.

Primii au fost medaliaţi arbitrii conduşi de francezul Clement Turpin. Au urmat apoi fotbaliştii de la Liverpool şi apoi cei de la Real Madrid.

Jucătorii de la Liverpool au avut parte de "culoarul" de onoare din partea madrilenilor, care i-au aplaudat la scenă deschisă.

Carlo Ancelotti a luat a patra Ligii a Campionilor din cariera de antrenor. Real a ajuns la al 14-a trofeu 

Antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, are două ligi ale campionilor cu AC Milan şi două cu Real Madrid.

Real Madrid a câştigat pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Partida a început cu peste 35 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

În tribună s-au aflat numeroase personalităţi, între care şi Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Rafael Nadal.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele