Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO: Moţi, la un pas de o revenire de senzaţie, după ce Ludodgorets a fost condusă cu 4-1

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19569241/7/lask.jpg

Cel mai spectaculos meci al etapei II din grupele Europa League a avut loc la Linz, acolo unde LASK a trecut de campioana Bulgariei, Ludodgorets cu scorul de 4-3.

La oaspeţi, Cosmin Moţi a fost integralist şi a primit un cartonaş galben pentru proteste, în minutul 10.

Austriecii au deschis scorul prin Balic, care a finalizat cu un şut super de la 20 de metri.

După câteva minute, LASK îşi măreşte avantajul, după o degringoladă în defensiva lui Ludodgorets. Gruber scapă din marcaj şi înscrie cu interiorul.

Manu, înlocuitorul lui Keşeru a redus din diferenţă, dar Raguz a menţinut diferenţa de două goluri, după o super execuţie din semi-foarfecă.

Balic a făcut ca scorul să ia proporţii. Fotbalistul lui LASK a fost ajutat de o deviere, care l-a lăsat fără reflex pe Ilive. Olandezul Manu a marcat două goluri care au reaprins partida, insuficient însă pentru ca echipa sa să obţină o remiză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele