Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | ”N-am avut şansă”. Mircea Rednic, aproape de un rezultat mare

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21518102/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024-1.jpg

Mircea Rednic, antrenorul formaţiei UTA Arad, crede că echipa sa putea ajunge în play-off dacă ar fi avut mai multă şansă. Elevii au pierdut vineri seara, la Bucureşti, cu Dinamo, scor 0-1.

”N-am avut şansă. Au dat golul pe care l-au dat după o minge deviată. Noi am avut minge deviată în repriza a doua, dar s-a dus afară. Am avut şutul lui Trif, scos de portar. Ne-am retras prea mult, am stat prea jos în prima repriză.

În a doua repriză am dominat jocul, dar centrările nu au fost precise. Se cunoaşte că avem doar un atacant, nu avem alte soluţii.

Dacă am fi avut încă un atacant, era bine, că puteam presiune pe apărarea adversă. Am făcut greşeli, ne-am precipitat, degajări la întâmplare şi aşa le-am dat lor încredere”
, a spus Rednic, la final de meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele