Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

VIDEO | N-au riscat, n-au câştigat! UTA - Viitorul 0-0. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică pe final de meci

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

 

UTA Arad şi FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în penultimul meci din etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 2-2. Virgil Ghiţă a fost eliminat în minutul 83, dar UTA n-a reuşit să profite de acest avantaj.

Viitorul a urcat pe locul 6 în Liga 1. UTA este fără victorie în campionat în ultimele cinci meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/10/clasament-viitorul.jpg


Min. 90: S-a încheiat meciul! UTA - Viitorul 0-0

Min. 86: Schimbare la Viitorul! Mircea Rednic îl scoate de pe teren pe Haită, care intrase în minutul 67, şi introduce un fundaş central, pe Mladen.

Min. 83: Eliminare la Viitorul! Ghiţă a oprit un contraatac al arădenilor, iar fundaşul central a primit al doilea cartonaş galben.

Min. 79: Înlocuire la Viitorul! A ieşit căpitanul Romario Benzar, a intrat francezul Dussaut.

Min. 74: Dublă schimbare la UTA. Au ieşit Rusu şi Roger, au intrat Neluţ Roşu şi Miculescu.

Min. 67: Dublă schimbare la Viitorul. Au ieşit Boboc şi Ely, au intrat Haită şi Sabala. 

Min. 61: Schimbare la UTA! Iese Oroian, intră Liviu Antal, care debutează pentru echipa arădeană.

Min. 60: Ocazie pentru UTA! Hora a primit o pasă excelentă în centrul careului, dar a ratat preluarea.

Min. 53: Roger (UTA) a primit cartonaşul galben.

Min. 46: A început repriza a doua. Înlocuire la Viitorul: a ieşit George Ganea, a intrat Măţan.

  • UTA: Iacob – Simo, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Modestas, Albu – Oroian, Hora, Roger.
  • Viitorul: Cojocaru – De Nooijer, Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Benzar – Ganea (Măţan 46'), Luckassen, Ely Fernandes.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! UTA – Viitorul 0-0

Min. 45+1: Ocazie pentru Viitorul! Ciobanu a şutat de la marginea careului, în urma unui corner, dar portarul Iacob a respins mingea de lângă bară.

Min. 45: Ocazie pentru Viitorul! De Nooijer a centrat bine din banda stângă, dar George Ganea a ratat contactul cu mingea.

Min. 40: Ocazie pentru UTA! Hora a şutat peste poartă, din lovitură liberă.

Min. 39: Cartonaş galben pentru Ghiţă (Viitorul)! Lovitură liberă periculoasă pentru UTA, de la marginea careului, în zonă centrală.

Min. 24: Ocazie pentru UTA! Roger a şutat de la marginea careului, dar portarul Cojocaru a reţinut mingea.

Min. 11: Niciuna dintre echipe nu şi-a creat vreo ocazie de gol. Ninge la Arad! Suprafaţa de joc se prezintă în condiţii bune deocamdată.

UPDATE 16:05 Iată echipele de start:

UTA: Iacob – Simo, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Modestas, Albu – Oroian, Hora, Roger.

Viitorul: Cojocaru – De Nooijer, Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Benzar – Ganea, Luckassen, Ely Fernandes.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/3/uta.jpg
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/2/viitorul.jpg


Primul meci al zilei de miercuri din Casa Liga 1 se va disputa la Arad şi le va pune faţă în faţă pe UTA şi pe Viitorul Constanţa. Confruntarea este în direct pe Look Sport, de la ora 17:00.

Viitorul caută să lege forma bună. Dobrogenii au câştigat duminică cu Hermannstadt, iar Mircea Rednic a bifat prima victorie de când a preluat echipa, ba mai mult rezultatul a făcut că ”trupa de la malul mării” să urce pe locul 6 în campionat, ultima poziţie ce duce în play-off. Pe de altă parte UTA este la primul meci oficial din 2021, arădenii au avut o campanie activă pe piaţa transferurilor, iar cel mai important nume adus este cel al lui Liviu Antal, atacant dorint în trecut de granzii Ligii 1.

S-au mai întâlnit o singură dată

Cele două formaţii s-au mai întâlnit o singură dată, în turul campionatului. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de jucători care nu vor putea evolua. Gabi Iancu s-a transferat în Rusia, iar Buhăcianu are Covid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele