Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

VIDEO | N-au ţinut cont de ploaie! Atmosferă superbă la Hunedoara. Corvinul joacă pentru finala Cupei cu FC Voluntari

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21561943/2/atmosfera.png

Corvinul primeşte vizita lui FC Voluntari, miercuri, de la 19:00, în cadrul primei semifinale din Cupa României. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Corvinul s-a calificat în semifinalele Cupei României în urma unei victorii categorice pe teren propriu, atunci când hunedorenii au produs surpriza şi eliminat multipla campioană CFR Cluj, scor 4-0. Trupa pregătită de Maxim Florin ocupă locul 3 în Liga 2, fără drept de promovare, dar speră la câştigarea trupei care le-ar asigura un loc în cupele europene.

Aşa cum era de aşteptat, hunedorenii au luat cu asalt stadionul. Atmosfera a fost din nou de zile mari, chiar dacă vremea a fost mult mai capricioasă, comparativ cu disputa contra celor de la CFR Cluj.

Ploaia s-a abătut asupra Municipiului Hunedoara, dar gazonul divizionarei secunde rezistă bine.

De cealaltă parte, FC Voluntari a eliminat-o pe FCU Craiova în urma loviturilor de departajare, după ce primele 120 de minute s-au încheiat la egalitate, scor 0-0. În Superliga, ilfovenii se află pe 12, şi luptă pentru evitarea retrogradării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele