Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Nae Constantin a vorbit despre situaţia financiară de la Petrolul. ”Există şi varianta asta”

Petrolul Ploiești Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 dec 2022
mail-share icon Email

Rapid Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalti.

Nae Constantin a fost dezamăgit de greşelile pe care le-au făcut jucătorii lui şi a vorbit despre situaţia complicată de la Petrolul.

”Am făcut multe greşeli. În prima repriză am făcut mai multe greşeli decât am făcut în tot campionatul. Au profitat de fiecare greşeală. Îi felicit pentru victorie. Nu ştiu dacă a fost meritată sau nu. Ei au câştigat acasă, noi am câştigat acasă. A fost un meci bun, dacă dăm greşelile la o parte.

Am încercat să atacăm, am egalat. Când greşeşti atât de mult, e greu să speri. Cum noi am ştiut unde bate jucătorul Rapidului, şi ei au ştiut unde bate Jair. Am avut şuturi, am avut situaţii bune. Rămânem cu regret şi atât.

Următoarea partidă cu Universitatea Craiova e un meci care devine foarte important pentru noi. Îmi doresc să încheiem anul cu o victorie. Sunt oameni, greşesc şi ei. Nu sunt supărat. Sunt dezamăgit puţin. Mathaus a făcut multe jocuri bune, ştie şi el că a greşit, şi-a cerut scuze.

Promisiuni sunt de un an jumate. Mi-aş dori să se rezolve într-un fel sau altul. Există şi varianta asta, dacă nu sunt bani să ne plătim datoriile. Există posibilitatea să vindem jucători. Sper să nu se întâmple asta, dar pentru ca clubul să nu se desfiinţeze, probabil vom face şi pasul ăsta. Eu nu îmi doresc, dar dacă se ajunge la concluzia că acesta e pasul care trebuie făcut.. Când sunt datorii, trebuie să le acoperi cu ceva”, a spus Nae Constantin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri