Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”

VIDEO | Napoli aprinde speranţele de play-off la FCU Craiova. ”Am fost norocoşi noi pentru că am insistat”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21025511/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Superligă. Oltenii au urcat pe locul 7, la 5 punte de un loc de play-off.

Pentru craioveni au marcat Bahassa '54, Nemec '61 (autogol), iar pentru FC Voluntari a punctat Damaşcan '24.

Nicolo Napoli a declarat că fost o victorie muncită, în contextul în care FCU a revenit de la 0-1. Italianul a vorbit şi despre şansele la play-off ale oltenilor, care sunt la 5 puncte de un loc în primele 6 echipe.

 

"A fost un meci bun. Important este că băieţii au jucat bine. Prima repriză nu a fost bună pentru noi, însă după ce s-a întâmplat în partea a doua meritam să câştigăm. Acesta este fotbalul. Cine nu dă gol, nu câştigă.

Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun şi nişte fotbalişti buni. Am fost norocoşi noi pentru că am insistat în repriza a doua. Avem un lot bun şi avem nevoie de asta pentru a face puncte si pentru a urca în clasament.

(n.r. şansele celor de la FCU la play-off) Important e că baieţii gândesc pozitiv. Au mai rămas 4 meciuri şi vrem să adunăm toate punctele posibile. Toate meciurile sunt echilibrate, iar noi vrem să scoatem rezultate bune şi vom vedea după",
a explicat Napoli, la finele partidei.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri