Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

VIDEO | Napoli este campioana Italiei, după egalul cu Udinese. Vezuviul a erupt pentru a treia oară în Serie A, de acestă dată fără Maradona

Serie A Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21112386/4/profimedia-0773886191.jpg

Napoli a câştigat, joi seară, pentru a treia oară titlul în Italia, după ce a remizat în deplasare cu Udinese, scor 1-1, în etapa a 33-a a Serie A. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro.

Napoli a câştigat titlul în Serie A după 33 de ani de pauză. În 1987 şi 1990 au mai fost încoronaţi napoletanii campionii Italiei.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Napoli are 80 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, Lazio, are 64 de puncte.

Udinese a deschis scorul prin Lovric, în minutul 13. Pentru Napoli a înscris Osimhen, în minutul 52. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul pentru a se bucura alături de echipă.

 

Udinese - Napoli 1-1 (Lovric S. 13' / Osimhen V. 53')

Echipele de start:

  • Udinese: Silvestri - Rodrigo Becao, Bijol, Perez - Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie - Pereyra - Nestorovski
  • Rezerve: Piana, Padelli - Abankwah, Arslan, Buta, Ebosele, Guessand, Masina, V. Semedo, Thauvin, Zeegelaar
  •  
  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera - Anguissa, Lobotka, Ndombele - Elmas, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Rezerve: Marfella, Gollini - Bereszynski, Demme, Gaetano, J. Jesus, Lozano, Ostigard, Raspadori, G. Simeone, Zedadka, Zerbin, Zielinski

Min. 90+3: Final de meci! Napoli este campioana Italiei, după egalul cu Udinese. Vezuviul a erupt pentru a treia oară în Serie A, de acestă dată fără Maradona.

Min. 70: Ocazie imensă pentru Napoli! Zielinski este găsit excelent în careu, dar execuţia sa din prima este parată spectaculos de portarul lui Udinese.

Min. 53: GOOOL marcat de Napoli! Şutul lui Kvaratskhelia este respins, dar mingea sjunge la Osimhen, iar nigerianul reuşeşte să egaleze şi stadionul erupe.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 32: Ocazie mare a napoletanilor! Acelaşi Osimhen trimite puţin pe lângă poarta apărată de Silvestri.

Min. 23: Ocazie mare pentru Napoli! Osimhen trimite periculos cu capul, dar portarul lui Udinese respinge şi până la urmă se ridică fanionul de la margine.

Min. 17: Cartonaş galben văzut de Ehizibue.

Min. 13: GOOOL marcat de Udinese! Lovric a reuşit să îi amuţească pe fanii lui Napoli după ce a deschis scorul cu un şut superb.

Min. 1: A început partida!

Atmosferă superbă pe stadionul ”Dacia Arena”, unde fanii napoletani se pregătesc de sărbătorirea titlului.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Napoli – Salernitana, meci contând pentru etapa a 32-a din Serie A, transmis în direct de către Prima Sport 4, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Sărbătoarea câştigării campionatului se amână pentru Napoli în urma acestui rezultat. Gazdele aveau nevoie de o victorie pentru a-şi impune supremaţia pentru a treia oară în istorie în Serie A, după ce Lazio a cedat cu 3-1 pe terenul lui Inter.

Lidera Napoli adună 79 de puncte şi are un avans de 18 ”lungimi” faţă de Lazio, ocupanta locului secund, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele