Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

VIDEO | Napoli vibrează pentru un titlu istoric! Învinge pe final Roma lui Mourinho şi e tot mai aproape de un moment aşteptat din epoca Maradona

Serie A Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20996537/1/napoli-2023.jpg

Napoli a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia AS Roma, scor 2-1, în etapa a 20-a din Serie A. Derby-ul a fost LIVE pe Prima Sport 2!

Napoli a deschis scorul în minutul 17 prin golgeterul nigerian Victor Osimhen. Intrat la pauză, El Shaarawy a egalat pentru Roma, în minutul 75, iar golul victoriei gazdelor a venit târziu, în minutul 86, atunci când a marcat Giovanni Simeone, un jucător care fusese introdus în joc abia în minutul 76.

Napoli are 53 de puncte şi este lider autoritar în Italia, la 13 puncte de echipa de pe locul secund, Inter Milano.

Într-un alt meci disputat duminică în cadrul etapei a 20-a, Lazio şi AC Fiorentina au încheiat la egalitate, scor 1-1. Nicolo Casale a deschis scorul pentru gazde în minutul 8, iar Nicolas Gonzalez a egalat pentru oaspeţi în minutul 49.

Ştefan Radu nu a fost convocat pentru această partidă.

Golurile marcate în Napoli – AS Roma

 


Preview-ul partidei 

Napoli – AS Roma, confruntare din runda a 20-a din Serie A, e în direct pe Prima Sport 2 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro, începând cu ora 21:45. În cazul unui succes, napoletanii ar face încă un pas important către un titlu istoric, aşteptat din epoca Maradona.

Napoli are un singur eşec în 19 meciuri, iar titlul care deja câştigat, dacă va rămâne aproape de nivelul arătat până în acest moment. Are 16 victorii şi două remize pe lângă înfrângere în acest sezon, având un ecart de 12 puncte faţă de AC Milan, înainte de startul acestei etape cu numărul 20.

Când mai sunt 18 etape de disputat din Serie A, AS Roma e pe locul 5, poziţie de cup europene înainte ca runda să ia startul, cu 37 de puncte, le egalite cu locul 4, Inter.

În tur, partida dintre AS Roma şi Napoli s-a terminat cu scorul de 0-1. Duelul a avut loc în urmă cu trei luni, în octombrie.

Napoli, eliminată de Cremonese în optimile Cupei Italiei

Cremonese s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, cu scorul de 5-4, după prelungiri şi lovturi de departajare, formaţia Napoli.

La finalul celor 90 de minute şi după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 2-2.

Pentru Napoli au marcatt Jesus (33) şi Simeone (36), iar pentru Cremonese au punctat Pickel (18) şi Felix (87).

La loviturile de departajare, Cremonese s-a impus, scor 5-4.

În sferturi, Cremonese va evolua cu AS Roma, la 1 februarie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele