Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Neagoe a adus restartul aşteptat la Universitatea Cluj: "Trebuie să-i felicit pe băieţi". Ce a spus după victoria cu Chindia

U Cluj Publicat pe 18 sep 2022
mail-share icon Email


Universitatea Cluj a obţinut a doua victorie a sezonului, 1-0 cu Chindia Târgovişte la Mediaş, în direct la Prima Sport 1. La finalul meciului, Eugen Neagoe şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus şi a dezvăluit strategia pe care a pus-o la punct încă de dinaintea partidei.
"Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului că nu m-am speriat deloc, că ştiam că jucătorii care intră o să facă un joc bun. Trebuie să-i felicit că nu au cedat niciun moment. Am avut o discuţie cu băieţii în vestiar şi le-am spus că trebuie să atacăm mai mult după ce am marcat. Ăsta a fost singurul reproş pe care l-am adus în această seară.
 
Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău. Din păcate! Aici, la Mediaş, era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm. O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiţi pe suporteri în această seară. Mi-aş dori să câştigăm mai lejer, să stăm mai liniştiţi pe final.
 
Era stabilit înainte jocului ca Fulop şi Vlădoiu să intre la pauză. Indifrent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, aşa cum le-am promis înainte de joc, aşa a fost strategia", a declarat antrenorul clujenilor, la flash-interviul de după meci.
 
Graţie succesului în urma căruia Mihalcea va pleca de la Chindia, U Cluj ajunge la zece puncte în 11 etape şi trei runde consecutive fără înfrângere, suficient pentru a trece peste FCSB (opt puncte) în clasament şi a urca pe locul al 13-lea. Chindia rămâne ultima, singura fără victorie şi cu doar trei puncte în zece meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele