Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Newcastle – Chelsea 1-0. Trupa lui Potter este răpusă de un fost ”tunar”, iar ”coţofenele” îşi continuă seria senzaţională

Premier League Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20914874/2/profimedia-0737028813.jpg

Newcastle a câştigat pe teren propriu în faţa lui Chelsea, scor 1-0, în etapa a 16-a de Premier League şi îşi securizează poziţia a treia în clasament.

”Coţofenele” au dominat prima parte, iar în a doua repriză munca lor a fost răsplătită, când Willock, fostul jucător al lui Arsenal, a marcat un gol senzaţional şi a deschis scorul. Finalul jocului a fost unul tensionat, dar Newcastle s-a impus şi a luat cele trei puncte.

Chelsea se află la a treia înfrângere consecutivă şi nu a mai câştigat de cinci partide în Premier League.

Echipa antrenată de Eddie Howe va rămâne pe locul 3 în Premier League, cel puţin până de Boxing Day.

Newcastle - Chelsea 1-0 (Willock J' 67')

Min. 67: GOL marcat de Newcastle, Joe Willock deschide scorul cu o execuţie superbă din afara careului.

Min. 65: Ocazie bună pentru ”albaştrii”, Gallagher trimte un şut bun din afara careului, dar Nick Pope este pe fază şi repinge.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Newcastle - Chelsea, meci contând pentru etapa a 16-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, începând cu ora 19:30. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în format live video de către site-ul www.primasport.ro. De asemenea, partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Cel mai bogat club din lume are parte de un început de sezon excelent în Premier League. Newcastle se clasează pe locul 3, cu 27 de puncte câştigate în 14 meciuri, dintre care 7 victorii, 6 egaluri şi un eşec, cumulând un golaveraj de 28-11. Gruparea antrenată de Eddie Howe are şi o formă pe măsură, fiind neînvinsă în ultimele 9 jocuri, dintre care 6 au fost succese.

Chelsea, însă, se numără printre dezamăgirile din acest sezon, din Premier League. Consideraţi printre favoriţi la câştigarea campionatului, londonezii se clasează doar pe 7, în afara cupelor europene, cu 21 de puncte adunate în 13 partide, dintre care 6 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri, cu un golaveraj de 17-16. În plus, de 5 runde Chelsea nu a mai câştigat un meci din întrecerea internă engleză. În ultimele două etape, ”albaştrii” au fost înfrânţi, iar anterior au remizat de alte două ori.

  • În ultimele 10 meciuri oficiale dintre cele două echipe, Chelsea s-a impus de 8 ori, iar Newcastle doar de două ori. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele