Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

VIDEO | Newcastle - Manchester City 3-3. Echipa lui Guardiola a revenit de la 1-3

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20823333/9/5a.jpg


Newcastle şi Manchester City au oferit, duminică, în direct la Prima Sport 1, cel mai spectaculos meci al etapei a treia din Premier League. Partida de pe St. James Park s-a terminat 3-3, după ce oaspeţii au revenit de la 1-3.

Deschiderea de scor s-a produs repede, în minutul 6, când Gundogan a marcat din pasa lui Foden. Newcastle şi-a revenit rapid, iar Almiron (28) şi Wilson (38) au întors scorul până la pauză. În minutul 54, Trippier a înscris superb din lovitură liberă, iar golul a transformat-o pe Newcastle în marea favorită la câştigarea meciului. Doar că Guardiola şi ai lui elevi au găsit soluţiile, iar Haaland (60) şi Bernardo Silva (64) au restabilit egalitatea. În minutul 74, Trippier a fost eliminat în primă fază, dar, după consultarea VAR-ului, decizia a fost schimbată în cartonaş galben.
 
Remiza de pe terenul lui Newcastle reprezintă primele puncte pierdute de City în acest sezon. În timp ce cetăţenii au strâns şapte puncte din nouă, Newcastle a adunat cinci.

Newcastle - Man. City 3-3 (Almiron 28, Wilson 38, Trippier 54 / Gundogan 6, Haaland 60, B. Silva 64)

  • Newcastle: Pope - Trippier, Botman, Schar, Burn - Willock, Guimaraes, Almorin - Joellinton, Wilson, Saint-Maximin
  • Man. City: Ederson - Walker, Stones, Ake, Cancelo - Gundogan, Rodri, De Bruyne - B. Silva, Haaland, Foden

Minutul 74: Trippier, salvat de VAR! Fundaşul îl faultează dur pe De Nruyne la mijlocul terenului, e eliminat direct, apoi VAR schimbă decizia în cartonaş galben.



Minutul 64: GOL CITY! De Bruyne găseşte o pasă genială pentru Bernardo Silva, iar portughezul finalizează inspirat.



Minutul 60: GOL CITY! Haaland marchează din apropiere, cu stângul, după o recentrare a lui Rodri.



Minutul 54: GOL NEWCASTLE! Trippier bate senzaţional o lovitură liberă şi îl învinge pe Ederson.



Minutul 52: BARĂ CITY!
Haaland trage excelent cu dreptul, dar Pope are un reflex foarte bun şi deviază mingea în bara din stânga.



Minutul 38: GOL NEWCASTLE! Saint-Maximin pasează pentru Wilson, atacantul îl driblează din preluare pe Ruben Dias şi marchează cu exteriorul.



Minutul 28: GOL NEWCASTLE! Saint-Maximin centrează bine din stânga, Almiron apare şi marchează din apropiere. Golul e validat doar după consultarea VAR.



Minutul 6> GOL MANCHESTER CITY! Gundogan se conectează la pasa excelentă a lui Bernardo Silva, preia şi înscrie.



18:30: Start joc!

Trupa lui Pep Gurdiola a început perfect noul sezon de Premier League, după ce a pierdut în Supercupa Angliei, în faţa lui Liverpool, 3-1. Manchester City s-a impus în deplasare la West Ham, 2-0 şi acasă cu nou-promovata Bournemouth, 4-0 şi pare greu de oprit din a câştiga un nou titlu în Anglia.

De cealaltă parte şi Newcastle a avut un început bun, după victoria 2-0 cu Nottingham Forest şi egalul, 0-0 cu Brighton. Oamenii lui Eddie Howe îşi doresc o clasare mai bună decât anul trecut, când au terminat pe 11, dar cu siguranţă nu le va fi uşor.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două, ”cetăţenii” au câştigat de fiecare dată, ultima confruntare dintre cele două terminându-se 5-0, în favoarea echipei lui Pep.

Sergio Gomez este cea mai proaspătă achiziţie a lui Manchester City

Clubul Manchester City a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile spaniolului în vârstă de 21 de ani Sergio Gomez.

Gomez a semnat un contract pe patru ani.

“Sunt incredibil de mândru şi fericit că am venit la Manchester City. City este cea mai bună echipă din Anglia şi am o şansă să învăţ şi să cresc pregătit de cel mai remarcabil antrenor din fotbalul mondial, Pep Guardiola. Este un vis devenit realizate să joc pentru acest club”, a declarat Sergio Gomez.

Spaniolul a jucat ultima dată pentru echipa Anderlecht.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele