Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Newcastle – Manchester United 2-0! Victorie meritată pentru gazde. ”Diavolii roşii”, inexistenţi ofensiv

Premier League Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21081381/4/profimedia-0766756768.jpg

Newcastle – Manchester United 2-0, partidă din etapa a 29-a din Premier League, s-a jucat duminică în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Newcastle a dominat partida de pe St. James Park disputată în compania formaţiei Manchester United. Primul gol al meciului a fost înscris pentru gazde de Joe Willock, în minutul 65, din pasa lui Allan Saint-Maxim. Pe final de meci, antrenorul ”diavolilor roşii”, Erik ten Hag, a schimbat cuplul de fundaşi centrali şi în minutul 87 Callum Wilson a stabilit scorul final, 2-0, înscriind cu o lovitură de cap, după un corner.

Newcastle a urcat pe ultima treaptă a podiumului în Premier League, cu 50 de puncte, urmată de Manchester United, cu 50 de puncte, dar cu golaveraj inferior.

Într-un alt meci din etapa a 29-a, West Ham United a întrecut pe Southampton cu 1-0, prin golul marcat în minutul 25 de Noyef Aguerd.

 

West Ham e pe locul 14, cu 27 de puncte. Southampton rămâne ultima în Premier League, cu 23 de puncte.


Newcastle – Manchester United 2-0 (Willock 65, Wilson 87)

Echipele de start:

  • Newcastle (4-3-3): Pope (GK) — Trippier, Schar, Botman, Burn — Longstaff, Guimaraes, Willock — Saint-Maximin, Isak, Murphy.
  • Rezerve: Dubravka (GK), Lascelles, Targett, Manquillo, Joelintn, Gordon, Wilson, Anderson
  • Man United (4-2-3-1): De Gea (GK) — Dalot, Varane, Martinez, Shaw — Casemiro, Sabitzer — Sancho, Fernandes, Rashford — Weghorst
  • Rezerve: Butland (GK), Bishop, Lindelof, Maguire, Malacia, Fred, Pellistri, Martial, Sancho.

Min. 90 + 6: Fluier final! Newcastle – Manchester United se termină 2-0.

Min. 87: GOL Newcastle! Wilson le dublează avantajul gazdelor printr-o lovitură de cap în urma unei centrări din corner expediate de Trippier. 

Min. 81: Ocazie pentru Manchester United! Şutul lui Martial la colţul lung este deviat în corner pe direcţie opusă. 

Min. 76: Dublă ocazie pentru Newscastle! Manchester United este salvată de bară de două ori în aceeaşi fază!

Min. 65: GOL Newcastle! Willock deschide scorul pentru gazde printr-o lovitură cu capul, cu poarta goală, la finalul unei acţiuni superbe a gazdelor. 

Min. 62: Dublă schimbare la Manchester United: ies Antony şi Weghorst, intră Sancho şi Martial. 

Min. 57: Schar (Newcastle) încearcă un şut în forţă din afara careului, însă mingea se duce la doi metri pe lângă poartă. De Gea a lăsat impresia că a anticipat traiectoria balonului, motiv pentru care a ales să nu plonjeze. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 42: Ocazie pentru Manchester United! Antony reia foarte slab din voleu, mult peste poartă, din careu, complet nemarcat de fundaşii adverşi. 

Min. 40: Ocazie pentru Newcastle! Willock ratează oportunitatea deschiderii scorului pentru gazde. 

Min. 39: Ocazie pentru Newcastle! Longstaff trimite o torpilă din afara careului la câţiva centimetri de poartă apărată de David De Gea. 

Min. 33: Oportunitate pentru Manchester United! Pope reţine fără emoţii centrarea deviată, expediată de Dalot. 

Min. 16: Ocazie uriaşă pentru Newcastle! David De Gea reuşeşte o dublă intervenţie miraculoasă la execuţiile lui Isak şi Willock.

Min. 12: Ocazie pentru Manchester United! Weghorst şutează din şase metri de pe partea dreaptă a atacului ”diavolilor”, din unghi, în plasa laterală la colţul scurt. 

Min. 1: A început meciul!


Informaţii înainte de meci:

Ambele echipe speră la calificarea în cupele europene, Newcastle fiind acum pe poziţie de Europa League, 6, înainte de startul runde, iar Manchester United e pe 3, sub Arsenal şi Manchester City, cu 50 de puncte.

Runda trecută, Newcastle a trecut cu 2-1 de Nottingham, iar Manchester United a făcut doar remiză pe teren propriu cu Southampton, scor 0-0.

În turul campionatului, partida dintre Manchester United şi Newcastle s-a terminat la egalitate, scor 0-0. E adevărat că în acest sezon s-au mai întâlnit şi în finala EFL Cup, în acest an, iar ”diavolii” s-au impus cu 2-0.

Jassim Bin Hamad al Thani a oferit 5,7 miliarde de euro pentru cupărarea clubului Manchester United

Şeicul Jassim Bin Hamad al Thani a făcut o ofertă de 5 miliarde de lire sterline (aproximativ 5,7 miliarde de euro) pentru cumpărarea grupării Manchester United, anunţă Sky News.

Potrivit sursei citate. şeicul Al Thani, preşedintele Qatar Islamic Bank (QIB), este încrezător şi convins că oferta sa este cea mai bună pentru club şi că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere.

Un alt doritor pentru achiziţionarea clubului este Jim Ratcliffe, proprietarul Ineos şi al grupării franceze OGC Nice.

Familia Glazer, actual proprietar al grupării din Manchester, vrea să primească 6,5 miliarde de euro, dar primele oferte se apropiau de 5 miliarde de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele