Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Neymar a marcat golul cu numărul 110 pentru PSG din pasa lui Messi şi a ajuns al patrulea golgheter din istoria parizienilor

PSG Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

 

Cu un gol reuşit în meciul cu Brest, de sâmbătă, din Ligue 1, atacantul brazilian Neymar a devenit al patrulea marcator din istoria clubului PSG.

Neymar (30 de ani) a venit la PSG în 2017 şi a început al şaselea sezon în tricoul ”rouge-et-bleu”. El a jucat în 153 de meciuri pentru parizieni, în toate competiţiile, şi a marcat 110 goluri, dintre care 77 în Ligue 1.

Cu golul înscris sâmbătă, în meciul cu Brest, Neymar l-a depăşit pe portughezul Pauleta, care a rămas pe locul cinci în clasamentul golgeterilor all-time ai clubului din capitala Franţei.

Clasamentul marcatorilor clubului parizian este următorul:

  • 1. Edinson Cavani (Uruguay) 200 goluri;
  • 2. Kylian Mbappe (Franţa) 180 de goluri;
  • 3. Zlatan Ibrahimovic (Suedia) 156 de goluri;
  • 4. Neymar (Brazilia) 110 goluri;
  • 5. Pedro Miguel Pauleta (Portugalia) 109 goluri.

PSG a dispus sâmbătă de Brest, scor 1-0, într-un meci disputat pe teren propriu şi contând pentru etapa a şaptea din Ligue 1.

Lionel Messi a dat pasa de gol pentru Neymar, în minutul 29, iar brazilianul a marcat unicul gol al meciului.

Cu această victorie, PSG este pe locul 2 în Ligue 1, cu 16 puncte din şase meciuri jucate, având un meci mai puţin disputat decât liderul RC Lens.


Informaţii înainte de meci:

PSG – Brest, meci contând pentru etapa a 7-a din Ligue 1, va fi transmis în direct de către Prima Sport 4, sâmbătă, de la ora 18:00. Cele mai importante faze ale jocului vor fi redate de către site-ul www.PrimaSport.ro. Tripleta magică formată din Messi, Neymar şi Mbappe poate fi urmărită în acţiune şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

PSG - Brest se joacă sâmbătă, de la 18:00, în direct la Prima Sport 4. Parizienii înfruntă echipa care a încurcat-o pe OM

După 6 etape scurse din Ligue 1, PSG ocupă primul loc în clasament cu 16 puncte rezultate din 5 victorii şi un egal. Marseille, marea rivală a parizienilor, are acelaşi punctaj pe poziţia secundă, însă golaverajul face departajarea până acum: 24-4 faţă de 13-3. Din cele 24 de goluri înscrise de PSG, Neymar şi Mbappe au punctat de 14 ori, fiecare cu câte 7 reuşite. Lionel Messi şi-a trecut şi el de 3 ori numele pe lista marcatorilor.

Mult mai modesta Brest se clasează pe locul 17, primul care conduce în Ligue 2, cu doar 5 puncte adjudecate. Formaţia oaspete a câştigat o singură dată, a remizat de două ori şi s-a recunoscut învinsă în alte 3 partide. Dacă atacul este unul decent, cu 8 goluri marcate, oaspeţii de pe Parc des Princes au în acest start de sezon o defensivă catastrofală: 16 goluri primite, a doua cea mai slabă apărare după Angers (locul 19, penultimul). Totuşi, Brest a reuşit să o încurce pe teren propriu pe Marseille, într-o partidă care s-a terminat la egalitate, 1-1.

În ultimele zece meciuri oficiale dintre cele două grupări PSG s-a impus de fiecare dată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele