Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Nice – PSG 0-2. Parizienii scapă cu bine de o deplasare foarte complicată

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21088709/2/psg.jpg

PSG a făcut un pas important către titlul din Ligue 1, după victoria pe terenul celor de la Nice, cu scorul de 2-0.

Lionel Messi a deschs scorul, după o pasă excelent recepţionată de la Nuno Mendes. Sergio Ramos şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a trimis cu capul, ca urmare a unui corner.

În clasament, PSG are avans de 6 puncte în faţa celor de la Lens. Etapa viitoare cele două formaţii se vor confrunta, într-un duel ce poate fi decisiv pentru titlu.

Informaţii înainte de meci

Anul 2023 nu este al Parisului, este evident. Eliminaţi din Liga Campionilor de Bayern Munchen, parizienii gâfâie serios şi în Ligue 1. Huiduiţii de propriii fani, pe „Parc des Princes”, parizienii au pierdut ultimele două partide. 

A fost mai întâi 0-2 cu Rennes, iar ultraşii le-au reproşat starurilor din galaxia pariziană lipsa de implicare. A urmat un 0-1 cu rivala Lyon, motiv pentru fanaticii suporteri ai Parisului să-l huiduie pe însuşi Messi şi să-i ceară să plece.

De cealaltă parte, Nice nu se regăseşte deloc. Echipa de pe Coasta de Azur e un caz particular, la fel ca Lyon. Două dintre cele mai bogate echipe ale Franţei, cu loturi valorând sute de milioane de euro, sunt foarte aproape să nu prindă nici măcar un loc de Conference League. 

Vestea bună pentru fanii lui Nice e că echipa lor nu a mai pierdut de 12 meciuri în Ligue 1, din 2 ianuarie. Există însă şi jumătatea goală a paharului. Nice nici nu a mai câştigat de patru runde, iar tempoul pierdut a îndepărtat-o serios de locurile ce duc în cupele europene.

De altfel, după 29 de etape, Nice e abia pe locul 8 şi are 45 de puncte. Paris Saint Germain este lider, are 66 de puncte, dar un eşec pe Coasta de Azur, coroborat cu o victorie a revelaţiei Lens în faţa lui Strasbourg ar reduce la doar 3 puncte diferenţa dintre cele două echipe.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele