Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

VIDEO ǀ ”Niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta!”. Dan Petrescu îşi laudă pariul câştigător cu Voluntari şi se gândeşte să îl folosească şi cu FCSB

CFR Cluj Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20999677/1/screenshot-109.png

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că este bine că CFR Cluj a revenit pe primul loc în Superligă, după victoria cu FC Voluntari, scor 1-0, subliniind că echipa ifoveană este un advesar incomod.

”Bursucul” a apreciat evoluţia portarului Răzvan Sava (20 de ani), introdus cu Voluntari în locul lui Simone Scuffet (26 de ani) pentru a respecta regula U21.

Dan Petrescu a apreciat evoluţia tânărului portar şi nu a exclus să îl folosească şi în derby-ul cu FCSB din etapa următoare, dacă nu va fi mulţumit de randamentul dat la antrenamente de Petrila şi Bîrligea, ceilalţi jucători corespunzători regulii U21 din tabăra ”feroviarilor”.

A fost un meci greu, mă aşteptam să nu avem multe ocazii azi. N-am avut spaţii deloc, au jucat în 5-4-1 foarte bine, agresivi, compacţi. Am schimbat la pauză în 4-4-2, m-am gândit că poate aducem centrări mai multe. I-am spus lui Deac să bată toate cornerele, toate loviturile şi iată că am marcat din fază fixă.

E un adversar dificil, puţine echipe vor câştiga aici, asta e clar. Îi felicit pe băieţi, două victorii din două meciuri, nu le pot cere mai mult. E bine că ne-am întors pe primul loc, Farul a pus presiune pe noi.

Acum urmează un meci foarte greu, cu FCSB, apoi la Craiova, alt meci foarte greu. Sper să am toţi jucătorii la dispoziţie, să nu am accidentări, să revină şi cei accidentaţi, Bîrlingea, Malica.

Ăsta a fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut eu, au arătat foarte bine cei de la Voluntari.

Astăzi am riscat, am jucat cu Sava în poartă, niciun antrenor din lume n-ar fi făcut asta. Dacă pierdeam, era vina mea, pentru că Scuffet era într-o formă extraordinară.

Mă bucură prestaţia lui Sava, chiar a dat siguranţă. Nu se ştie ce facem etapa viitoare, mai sunt cinci zile de antrenament. E posibil să apere Sava şi cu FCSB, depinde cum se vor antrena Petrila şi Bîrligea, pentru că ei sunt principalii 'underi' de la noi, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a a Superligii, în direct la Prima Sport 1. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament. Autogolul lui Paz din minutul 69 a făcut diferenţa în meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele